İnternet alemine çocukken başladım ve bağımlılık yaptı. Önceden böyle siteler yoktu benim başladığım zaman Google bile yoktu ama hangi arama motorunu kullanıyordum gerçekten hatırlamıyorum belkide vardı kim bilir. Sonra bir gün karşıma simsiyah bir site geldi ve arkada Mode xL şarkısı çalmaya başladı. Ekranda hacked bilmemne birşeyler yazıyordu ve merak ettim araştırmalar, incelemeler derken hack hayatına katıldım. Hack hayatı o kadar zor ki kime güveneceğinizi bilmeniz gerekiyor çünkü çok sakat bir ortam her an biri sırtınızdan vurabilir ve kimlik nolursa olsun gizli kalması gerekiyor. Hasımların çoğalması ve artan endişelirim, yabancı site sahiplerinden özellikle Amerikalı kişilerden gelen tehditler interpol sizi takip ediyor gibisinden mesajlar. Artık canıma tak ettiğin son verdim ancak yine de bir şeyler yapabilirim hack hayatından çok site sahibi olarak duygularımı yada hislerimi veyahult başka bir ton şeyimi anlatabilirdim. Bende site açmaya karar vererek webmasterlık hikayem böyle yıllar önce başladı.

Kısa ve öz.