Merhaba arkadaşlar daha önce 1000 tl için iş fikrinden bahsetmiştim bu gün size 5000 TL ile yapılabilecek güzel bir iş fikri sunuyorum...

Bu konuya iki farklı bakış açısı ile yaklaşılabilir ve fikri sunuyorum değerlendirmek ya da değerlendirmemek tamamen size aittir, din siyaseti güderek polemiğe girmeyin bu tip mesajlar doğrudan report edilecektir.

Sistem: arkadaşlık sitesi & msn show sitesi
Kullanılacak bütçe: 5000 TL

Yapılacaklar;
1-) Kaliteli bir .com domain sahibi olacaksınız kısa ve akılda kalıcı olsun.
2-) Piyasada dolaşan birçok arkadaşlık scripti var bunlardan sizin için uygun olanı satın alın. Ortlama bütçe (200-1000 TL civarı)
3-) Sistem kurulumunu yaptıktan sonra sanal pos ayarlarını yapın. (Sanal post veren firmalardan bir tanesi ile anlaşmanız gerek)
4-) Sisteme 1000 civarında sahte bayan profili oluşturacaksınız. (işin en zahmetli kısmıdır ne kadar kaliteli profiller oluşturursanız iyidir)
5-) Sisteme bot üyeler hazırlayacaksınız. (Online olan kişilere mesaj atsın diye)
6-) Adult sitelerde bol bol reklam vereceksiniz. (50k üzeri sitelerden iyi dönüş elde edebilirsiniz)
7-) Sistemi anlık olarak takip edecek ve üyelere etkinlikler yapmayı sunacak aynı zamanda da gerçek bayan üyeler elde edeceksiniz.
8-) Tüm bunlar için max 2 ay gibi bir süre yeterli olacaktır.
9-) Gelsin paralar...

Bu denenmiş bir fikirdir, ileri seviyeye götüremediğim için sistemi kapattım.
Herkese iyi çalışamlar.

Bu metin alıntı gösterilmeden çeşitli platformalarda yayınlanmaz ise sevinirim.
WMARACI / Cnetworks