KraL41 adlı üyeden alıntı
Hocam Çok saçma şekilde dağınık durdu sitede, ayarlarını da yapmama rağmen.
Not: Paylaşim için teşekkür ederim.
WB Panel'den kategori yerleşiminide yapın ve birkaç içerik girin.
güle güle kullanın arkadaşlar.
Niqo0 adlı üyeden alıntı
Konuyu baltalamak istemem ancak tehlikeli olabilir. Çünkü logo alanında adsense reklamı var, tıklamalar sıkıntı çıkarır ve ayrıca adsense bilmemne politika bilmemnesi kurallarına göre içeriği alta taşımak yasakmış. Yani sitenin orta kısmındaki 300x250 boyutundaki reklam alanı gibi.
Adsense politikalarına aykırı bir durum yok. Yani bir sitenin logosu ille orada olacak diye bir kural yok çünkü, hep oraya konulduğu, öyle alışılageldiği için orada logo olmalı diye düşünüyoruz. Bu herhangi birşeyin kuralı değil, sadece alışılagelmişliktir. Bu nedenle bunun adsense açısından bir sakıncası yok. "İçeriği alta taşımak" derken anlayamadım ama içeriği ikiye bölüp araya reklam koymaktan bahsediyorsanız bunun yasak olduğunu sanmıyorum ki yasak olsa bile temada içerik 2 ye bölümün araya reklam konulmuyor. Üstteki ile alttaki farklı içerik bölümleridir. Biri yeni içerik alanı diğeri popüler içerik alanıdır.
cambazoglu adlı üyeden alıntı
tema mükemmel olmuş..bunun bloger için entegre edileni var mı? olursa umuyorum bir sürü kullanıcı bu temayı blogger yemek sitesinde kullanır benim gibi :)
güle güle kullanın, blogger çalışmalarımız yok maalesef.
Aynı reklam türünden 3 tanedir, yani içerik için reklam max 3, bağlantı reklam max 3 şeklinde.
Temadaki reklamların 3 ü içerik 2 si bağlantı birimi reklamdır. Normal izinli miktar dahilinde zaten ki; Biz reklam izni miktarını aşsakta zaten bu cezai bir yaptırım getirmek çünkü, adsense izin verilen reklam sayısı kadar reklamı görüntüler. Yani biz izin verilen reklam adedini geçmişsek sitemizde fazlalık reklamlar zaten yayınlanmaz.
Herkesin görüşüne saygımız var ;)