yasin3223
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben php kodlarımı şifrelemek için bir encoder yaptım.bu şifrelenmiş dosyalarımı çözerek yorumlatmak içinse bir decoder dosyası var şimdiye kadar bu decoder dosyasını ioncube ile şifreleyip sunucuya atmayı düşünüyordum ama baktımki ioncube ile şifrelenmiş dosyalar çok rahat kırılabiliyor birkaç program var bunun için.Sağlam birşey olsun istiyorum.şimdi bu kodu nasıl saklayabilirim.Başka sunucuda tutmayı düşündüm ama ordada açıkta olacak .Yardımlarınızı bekliyorum.
örnek şifrelemiş kod
echo 'merhaba';
yarcode("Wz4mKy97Wz5bfXtdJisjOj8hJisjPiErW30kXS8mW30kKT4mW306WyYrIz4kW1t9PyUmKyM6Oj0mKyM6PyEmKyM6PyomKyM6PykmKyM+OilbfTpdJisjPjopW30hKyYrITohK1t9fXsmKy97JFtbfVt9JisvezE=","477483");
oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendi şifreleme metotunuz ile şifreleyebilirsiniz :) decode içeriğini encode edebilirsiniz
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
null
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
N/S Engineer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle IONCUBE'yi kırabilen bir uygulama ben göremedim. Yarım yamalak saçma sapan kıranlar mevcut evet. Bu tip uygulamaları yaparken ioncube nasıl bir kütüphane olarak cihaz tarafında decode ediyorsa aynı şekilde sende yapabilirsin. Ayrıca kendi kodunu ioncube ile şifrelersen çözülmesi gerçekten çok zor hatta imkansızdır.