lostyazilim
tr.link

PHP Şifreleme

6 Mesajlar 1.927 Okunma
lstbozum
tr.link

yasin3223 yasin3223 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
ben php kodlarımı şifrelemek için bir encoder yaptım.bu şifrelenmiş dosyalarımı çözerek yorumlatmak içinse bir decoder dosyası var şimdiye kadar bu decoder dosyasını ioncube ile şifreleyip sunucuya atmayı düşünüyordum ama baktımki ioncube ile şifrelenmiş dosyalar çok rahat kırılabiliyor birkaç program var bunun için.Sağlam birşey olsun istiyorum.şimdi bu kodu nasıl saklayabilirim.Başka sunucuda tutmayı düşündüm ama ordada açıkta olacak .Yardımlarınızı bekliyorum.

örnek şifrelemiş kod

echo 'merhaba';

yarcode("Wz4mKy97Wz5bfXtdJisjOj8hJisjPiErW30kXS8mW30kKT4mW306WyYrIz4kW1t9PyUmKyM6Oj0mKyM6PyEmKyM6PyomKyM6PykmKyM+OilbfTpdJisjPjopW30hKyYrITohK1t9fXsmKy97JFtbfVt9JisvezE=","477483");

oluyor

wmaraci
reklam

dtdesign dtdesign vizyondakifilm.org Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 480
  • Beğeniler 47 / 78
  • Ticaret 0, (%0)
kendi şifreleme metotunuz ile şifreleyebilirsiniz :) decode içeriğini encode edebilirsiniz

dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org

yasin3223 yasin3223 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

dtdesign adlı üyeden alıntı

kendi şifreleme metotunuz ile şifreleyebilirsiniz :) decode içeriğini encode edebilirsiniz

işte encode edilmiş dosyayı decode etmekte kullanığım encode edilmiş decode dosyasını ne decode edecek :D

edit: biraz karışıkmı oldu ne :)
serdar462

kişi bu mesajı beğendi.

fatihuzuner fatihuzuner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

yasin3223 adlı üyeden alıntı

işte encode edilmiş dosyayı decode etmekte kullanığım encode edilmiş decode dosyasını ne decode edecek :D

edit: biraz karışıkmı oldu ne :)

karışık değilde virgül filan olsa arada iyi anlaşılırmış :D

neyse gel gelelim sorununa elin adamı gelip ioncubeyi kırıyosa senin şifreleme metodunuda kıracaktır.yeterki istesin 3 gün sürer 5 gün sürer yinede kırar.burada sen kimsin, adamlar profesyoneller ioncubeyi yazmışlar senin encoden den ne olacak gibi bir cümlede kurmuyorum hani yanlış anlama,yoksa senin yazacağın encode ekstra bir güvenlik daha sağlar.ama script satacağım ücretli.millet kırıpta wareze düşürmesinler diyorsan, düşüncen buysa,piyasadan bir tane reseller al.sitelerini onun içine at.sattığın site sahiplerine cpanel/plesk bilgilerini verme yeter:D

wmaraci
wmaraci

null null WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek N/S Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle IONCUBE'yi kırabilen bir uygulama ben göremedim. Yarım yamalak saçma sapan kıranlar mevcut evet. Bu tip uygulamaları yaparken ioncube nasıl bir kütüphane olarak cihaz tarafında decode ediyorsa aynı şekilde sende yapabilirsin. Ayrıca kendi kodunu ioncube ile şifrelersen çözülmesi gerçekten çok zor hatta imkansızdır.

fatihuzuner fatihuzuner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

null adlı üyeden alıntı

Öncelikle IONCUBE'yi kırabilen bir uygulama ben göremedim. Yarım yamalak saçma sapan kıranlar mevcut evet. Bu tip uygulamaları yaparken ioncube nasıl bir kütüphane olarak cihaz tarafında decode ediyorsa aynı şekilde sende yapabilirsin. Ayrıca kendi kodunu ioncube ile şifrelersen çözülmesi gerçekten çok zor hatta imkansızdır.

yanlışın var.ücretli olarak kırılabiliyor ioncube ile şifrelenmiş kodlar.sen parayı ödüyorsun adamlar kırılmış kodları sana gönderiyorlar.tabi burada sen ücret verir misin orası bilinmez.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al