Başarılı oldukları için dinsiz imansız mı oluyorlar ?

Sizi tanımıyorum fakat şahsi fikrim madem ki rekabet var sizde girin madem ki bel altı sistem işletiyorlar sizde işletin . Becerememenin karşılşığı google a isyan etmek olmamalı. Herşeyin bir bedeli vardır onlar demek ki bedelini gerektiği gibi ödemişler çalışmalarını doğru insanlarla doğru şekilde yapmışlar ilk 5-8 sayfayı kapatmışlar.

Adım kadar eminim ki siz de öyle bir kelime de 5-8 sayfa kapatma gücüne bilgisine sahip olsaydınız bir an bile durmazdınız . Buradaki konunuzun amacı bile aldığınız iş için oralarda bir yer açmak nihayetinde . Arama kalitesini yükseltme derdinde falan değilsiniz yani tamamen ticari.

Her yerde aynı şeyler söyleniyor hep isyanlara oynayan da nedense başarısızlar işin içinden çıkamayan insanlar .

Backlinkmi almışlar sizde alın alexada hepsini sıralıyor , hacklinkmi almışlar sizde alın onlar 3 alıyorsa siz 5 alın onlar nasıl oynadıysa sizde öyle oynayın . Kazancın bir bedeli olmalı diye düşünüyorum . 5 kazanmak için 2-3 gerekirse 4 harcanması gerekir . Riske girmek gerekir emek vermek gerekir. Eminim o 5-8 sayfa kapatan vatandaşlar sizin sarfettiğinizden çok daha fazla emek sarfetmişlerdir.

Sadece davranış ile alakalı fikrimi belirttim. Yanlış anlaşılmasın . Bence benzer konularda herkes öz eleştiri yapmalı . Başkasının yaptığını kötülemek çözüm olmamalı diye düşünüyorum.