-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu arada göz yoran bir renk olmamalı diye düşünüyorum .. Siyaha yakın mat siyahta olabilir o tonlarda bir film sitesi gerçekten şahane olabilir ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webyazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Player cok önemli otomatik olması, görüntünün kaliteli olması, ve sitede abuk subuk reklamların olmaması önemli benim icin
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Javascript / Jquery her scriptin tadı tuzudur. Bu yüzden ön arayüzde kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlayacak tarzda bir script yapmalısınız. Otomatik part geçişi, yorum vs. yapılınca sayfa yenilenmeden gösterilmesi, film izlerken kullanışı giriş yaparsa sayfa yenilenmeden giriş yapılması vb. film izlerken kullanıcıyı zahmetten kaçıracak her şey olmalı.
Tasarım çok önemli. Ne kadar sağlam bir script yaparsanız yapın, tanıtım esnasında işe yaramaz bir tasarım ile tanıtırsanız scripte yazık olur.
Film siteleri dizi siteleri kadar olmasa da çok yüksek hite sahip sitelerdir. Sql optimizasyonu, kod optimizasyonu gibi şeyleri çok dikkatli yapmalısınız ki, anlık 1-5k hite dahi ulaştığında tıkır tıkır çalışsın.
Ayrıca gerek seo bakımından olsun, gerek bot bakımından olsun, gerek otomatik ping, gerek otomatik imleme bakımından olsun öne çıkan bir script olmalı. Bunları eklemedikten sonra WP ile yapılan film siteleri çok rahat bu scriptlerin önüne geçer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HeRaM41
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bot, reklam alanları, ping sistemi vs düzgün olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
dizimag tarzı bir tasarım olabilir.
Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafik & Web Dizaycı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar gercekten Hepinizden Allah razi olsun. Cok yardimci oluyorsunuz. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir kere paylaşımların üstünde yüksekliği çok fazla olmayan ama genişliği site kadar olan bir slide, ana renk siyah onun üzerine beyaz haricinde herhangi bir renk (beyaz ekleyince tasarım çok itici oluyor videoflick wp teması gibi) veya anarenk beyaz-krem rengi arası üzerine kırmızı-turuncu arası bir renk güzel olabilir, üstte arkadaşın dediği gibi keremiya şu anda 1 numara onlara biraz benzetebilirsin.. beyaz ana renk üzerine mavi kesinlikle olmasın derim işi çok bozar ve çocuksu olur.. dizifilmhd.org burasını çok beğeniyorum mesela, sadece sağda sidebar olsun her iki tarafta sidebar ve ortada filmler olunca basit kalıyor, sidebarın başlığında ana renk haricinde bir renk olsun :) film ve dizi işiyle uğraştığım için söylüyorum bunları kullanabilirim yani :) script demişsin admin paneli kullanımı kolay olmasına özen gösterin, wp tema yazacaksanız buna gerek yok.. yazı ve resim boyutlarını da öyle bir ayarlayın ki normal sitenin genişliği atıyorum 1000px ise sizde 1500px miş gibi gözüksün.. daha anlatırım ama ellerim ağırdı yazmaktan :)