elektrik adlı üyeden alıntı

Tabiki beni tanımıyorsun. Ve bana başarısız diyebiliyorsun. Hayatımda ilk kez bir foruma üye oldum. Kendimi tanıtayim;
Yaş:36
Meslek; Yüksek Elk. - Eltk. Mühendisi
Sektör; Bilşim ve Asansör - 1996 yılında ilk web sitemi tasarladım.
Aldığım sertifika veya verdiklerimi yazmakla uğraşamam.
Bir gün şirketimde sana kahve ikram edeyim. Genel ve özel ders verdiğim Kadıköy'deki kursada beklerim(Tasarım+SEO). Senin bilgini sınamayacağım.

Hepsini geçtik, o siteleri kaç dakika içinde kalıcı ne tür zararlar verebilceğimi hesab et. Yapmıyorum. Çünkü kullandığım kelimelerin bana dönmesini ve siber suç birimi ile uğraşmayı göze alamıyorum. Vede benim sektörüm değil.

Arkadaş, bu başarı değil, hırsızlıktır, adaletsizliktir. 350 civarında firma aç kalıyor. Ve tek kişi para kazanıyor. Bunu yapanda, yaptıran da hakereti hak eder.

Nede çok savunanlar var. Anlamış değilim...


Onların sitelerine neden zarar veresiniz ki ? Onlar sizi alt etmek için sitelerinize zarar mı verdiler , verdikleri zaman pek tabi ki sizde vereceksiniz. Kendiniz de söylüyorsunuz göze alamıyorum diyorsunuz fakat herşeyin bir bedeli vardır o insanlar demek ki bunu da göze alıyor. Seo başlı başına haksızlıktır adalet arıyorsanız yaptığınız şey zaten adil değil. Seonun adil yanı var mı allah aşkına ? Seo taktikleri uygulayarak en beyaz dediklerinden de kullansanız arkanızda bıraktıklarınız hakkını da siz gaspetmiş olacaksınız çünkü sistem bunu gerektiriyor işleyişi bu şekilde. Sizin için de aynı şey mi söylensin yapan da yaptıran da hakareti hakediyor mu desin diğer firmalar da .

Başardıklarınızı belirtmişsiniz ben başarısızlıktan bahsederken tüm hayatınızı mesleğinizi yaşamınızı kastetmedim ki . Sadece belirttiğiniz konu üzerine yorum yaptım. Yoksa başardıklarınız da beni ilgilendirmez , kişiliğinize de başarısız demem haddime değil.