Elinize sağlık öncelikle. Bu kadar emek vermişsiniz, en azından bir teşekkür etmek gerekiyor eleştireceksek. Yiğiti öldür hakkını ver.

Daha önce buna benzer bir program kullandım. Organik hit gönderdiği için değil, sıralamada yükselttiğini iddia ettiği için. Çünkü sistem google'a giriyor, anahtar kelimemizden bizi buluyor, sitemize geliyor ve sitede geziyordu. Gayet mantıklı ama benim sitede işe yaramadı.

Yoksa organik hit diyorsunuz, bu bizim için değil Google'da yükselmek için yararlı olabilir. Günde 4-5 tane değil 1 milyon organik hit de gönderseniz, gelenlerin hepsi hedef kitlemden de olsa bana hiç bir kârı dokunmaz. Öyle ya gezilen sitelerin hepsi sırf kredi kazanmak için geziliyor. Ama google'da yükselteceğini iddia ediyorsanız o zaman kullanılır.

Bir de şu var, google bunu anlayamaz diyorsunuz da, linkimize nasıl tıklayıp da geliyor insanlar ? Eğer doğrudan girişle yani "direct" olarak geliyorsa Google şüphelenir bundan. Tabii öyle zannediyorum. Günde 500 hitimiz varsa, programla günde 100 hit çekersek Google şüphelenmeyebilir diyecem de girişler sosyal medyadan mı yansıdı, reklamlardan mı, arama motorlarından mı, genel linklerden mi diye bakar Google.

Direct girişleri az olan bir site (günde 10-15) bu programla günlük 30-40'dan fazla hit çekmemeli. Zaten günlük 30-40 direct hit sıralamada siteyi yükseltmez diye düşünüyorum.

Tekrar ellerinize sağlık, başarılar.