-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense'den bende siz değerli arkadaşlar gibi nasıl daha fazla reklamıma tık alırımda kazanırım diye aylarca araştırdım durdum.
Bazıları dediki kah reklamı saklayacaksın, kah yazının sonuna veya link şeklinde yazının içinde. Hepsini denedim günlük 10-15 tık zor geliyordu.
Son olarak reklamı sitenin açılış sayfasına tam ortasına koydum. Tıklarım ortalama % 500 arttı. Günlük 10-15 olan tık sayısı 120-180 arası rakamlara fırladı.
Benden adsenseden kazanmak isteyen arkadaşlara tavsiye reklamlarını resim veya link şeklinde fazla fark etmez anasayfanın açılış kısmına sayfanın ortasına koysunlar.
Sonuçta biz bu işten ekmek yemek için yapıyoruz. Merak etmeyin sitenize giren ziyaretçiler reklamı görünce kaçmıyor. Site istatistiklerime baktığımda siteden çıkanların ortalama %80 nine yakını geri dönüş yapıyor.
Teknoloji ve Eğitim Donanması
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Orta derken tam olarak neyi kastediyorsunuz hocam? Rica etsem sitenizi PM atmanız mümkün müdür, incelemek isterim.
sesli kitap arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi PM atabilir misiniz hocam. Tam olarak anlayamadım .
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bence öle yapmayın ziyaretcileri rahatsız edici reklamlardan kaçının
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bir ay araştırmana gerek yoktu bunu keşfetmek için. Elbette sitenin giriş sayfasının ortasına reklamı koyarsan tıklama oranı artar. Çok farklı bir yaklaşım sergilemişsiniz, iyi bir fikir ortaya atmışsınız gibi başlıklandırmayın şu konuları artık.
"Adsense'den kazanmak isteyenler OKUSUN" diye giriyor adam başlığa ve başlıktaki öneri şu: "Reklamları sitenizin giriş sayfasına ortalayın." Bu kadar düz giderseniz hiçbir şey kazanamazsınız, benden söylemesi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bunu keşfetmiş olmana inanamıyoruz.
9 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
OkanKeskin adlı üyeden alıntı
Başlık, "
Adsenseden banlanmak isteyenler okusun" olarak değiştirilmeli. Bu tarz yöntemlerle kazanırsınız ama parayı alabilir misiniz muamma :) Gereksiz yere hesabı riske atmaya gerek yok, sonuçta Adsense hesabı almak o kadar kolay değil artık ;)
Bu arkadaşa katılıyorum. Ama burada google şartlarına uymayan hiç bir kural yok. Banlanma olacağını zannetmiyorum. Sonuçta 3 aydır reklam gelirimi alıyorum. Ayriyeten google nasıl daha kazançlı çıkarım diye tavsiyeler gönderiyor.
Teknoloji ve Eğitim Donanması
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
300*250 Reklamın yerinde hiç bir sıkıntı yok hatta yeri Adsense tarafında önerilen bir yerdir. Adsense açısından sorun olacak nokta reklamın etrafını boş olması ve bu nedenle içeriği aşağı atmasıdır. Bu hem kötü bir görüntü vermekte hemde ziyaretçiyi rahatsız etmektedir.
Bu konuyu eleştiren arkadaşlara gelince tamam başlık biraz iddialı olmuş olabilir. Fakat bizimde başımıza gelmekte. Bir şey buluyoruz ve kimse bilmiyordur diye düşünüyoruz. İşte bu durumda çok sevinince arkadaşlarla paylaşıyoruz ve bir bakıyoruz ki millet o konuyu bile aşmış. Bu tür şeyler olabilmekte. Arkadaşların muhabbetini kaçırmayalım.:) Sonuçta paylaşımcı ruhu ile bilgi paylaşmakta. Bazılarının dediği gibi hava atma derdinde olduğunu düşünmüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.