-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yalnız şunu unutmamak gerekiyor.sen kendin upload etmediğin bir dosyayı sitende göstermek istiyorsan yine bot yazacaksın.normalde senin film dosya linkin site.com/film_dosyasi.mp4 şeklinde ise manuel olarak herşeyi yapabilirsin.ama bu yöntemi kullanan bir video upload sistemi yok bugünlerde.hepsi videoya göre oturum açıyor.facebook vimeo izlesene youtube gibi siteler için senin bot yazan gerekiyor.çünkü hepsinin linki site.com/film_linki.mp4&oturumid=12312312&sifre=rfgsdgsdfgfsd tarzından bir link yapısına sahip oluyor.bu linkte genelde 30 dakika boyunca çalışır.yani her girdiğin değeri 30 dakika boyunca tekrar girmen gerekiyor manuel sistemde.öte türlü video dosyalarını kendi sitene atman hem telif sorunu çıkartır,hem sunucunun hemen dolmasına neden olur, hemde ben gider filmi senin sistemden çekerim botsuz.bandwith sana biner.benim siteye birşey olmaz.o yüzden bu tip sistemlerde bot şart.he ben bot istemiyorum diyosan cdn sistemine geçeceksin o zaman.tabi yine onda telif sorunun olabilir.hiç birşey yapamıyorsan vk gibi sitelere videoları upload et.orada her videonun iframe kodlu embedi olacaktır.sitende iframe kodlarını kullanırsın.tabi iframenin sitene google bakımından zarar vereceğini unutma.