Hocam idm ile bazı sitelerde indirme olmuyor mesela *****müzik te :D
Konuyla ilgli ise konuyu görmeden önce facebookta bir arkadaş cemyılmazın yeni gösterisinin videosunu indiriyordu baya hava atıyordu :D onu üzecek gibi.
Konuyla ilgli ise konuyu görmeden önce facebookta bir arkadaş cemyılmazın yeni gösterisinin videosunu indiriyordu baya hava atıyordu :D onu üzecek gibi.
Nete düştü diye duymuştum şahsen ben 2 kere sinemada izledim hocam kaliteli olsun parasını haketsin yeter.
Sinema fiyatlarına gelince hafta içi 6-10 hafta sonu 8-12 arası civarı oluyor.Ben 10 tl üzeri hiç bilet parası vermedim 3D filmler dahil.Eğer ay içinde iyi filmler varsa hafta içleri gidiyorum genelde cuma vizyona giriyor filmler her hafta gitsem 24 tl yapıyor.Bir yemek yesem veya mısır kola su vs genelde birini alırım 10 tl de o olsa 40 tl yapar.64 yaptı.Sinema bileti fiyatı fazla olsa o bu şu derken 100 olur.Kimine göre çok uygun kimi için çok pahallı hayat şartları.
Bana gelince kız arkadaşımla yemek yer film izleriz ikimizin toplam harcadığı para 50 tl yapmaz.Tek filme gitsem yol vs dahil en fazla 15 tl para harcarım kardeşimle gitsem 30 tl yapar.Kampanyaları takip eder ona göre giderim.Ayda bir kez belki iki.Zaten kaç iyi film vizyona giriyor ki bir ayda.
Online film en temizi açar izlerim rahat pc de yer sıkıntısıda olmaz indirip kaç kere izliycem ki.Online haftada en kötü 1 film izlerim bazende günde 4-5 tane.
O değilde baya yazmışım ben ya :D