-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar web sitemi açalı yaklaşık olarak 1 ay oldu.Şuan google da 600 küsür index ve 800 civarı resim bulunmakta.Ancak sitemi google da aratırken hala bunu mu demek istediniz yazısı çıkıyor.Bu sorunu ben nasıl çözebilirim.
Googledan gundemim diye arattığınızda gelen site benim olmasına rağmen başka bir siteyi mi demek istiyorsunuz diyor.Benim gibi problem yaşayanlarada bu konu aracılığıyla çözülmüş olur
Lütfen bilenler yardım etsin.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
SEOExpert
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfalarda "gundemim" kelimesini kullan, copyright tarzı footer yazısında olabilir. Sosyal medyada "gundemim" kullanıcı adlı hesaplar aç. Örnek olarak:
twitter.com/gundemim
facebook.com/gundemim
pinterest.com/gundemim
friendfeed.com/gundemim
Google ve diğer arama motorları bu açtığın sayfaları indexleyecek ve rekabeti olağan bir kelime olarak atayacak. Bunun anlamı ise suggestions sistemine girmendir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook twitter sitelerinde dediğin tarzda sayfalar bulunmakta.Başka sitelerden siteyide tanıtımını yaptım.Footer yazısında kurulduğundan beri bulunmakta.Yazın için teşekkürler.
Daha başka yapılması gereken yollar varmıdır? Bilen arkadaşlar paylaşabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyelik ekleriyle anahtar kelime oluşturduğunuzda bunun tutması cok zordur. Şimdi gündem kelimesi gündemim kelimesinden çok çok daha fazla kullanılan bir kelimedir. Ve ikiside aynı kelime olup bi tanesi iyelik eki almış bu yüzden google size gündem kelimesini önerecektir. Bunu aşmanız çok zor bir durum ancak sizde gündem kelimesini anahtar kelime olarak kullanabilirsiniz. İlla site adının tam çıkması gerekmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hmm ben yanlış anlamışım :) bu domain yaşı ile ilgili bir durum diğer site 2 yıllık bi site dolayısıyla sen yokken o vardı bu durumda google da arayan kişinin o siteyi aradığını sanıyor merak etme zaman ile düzelicek bu durum.
gundemim.org: 1 yıl 9 ay
gundemim.net: 0 yıl 1 ay
fark burdan kaynaklanıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim sitede aynısıydı kendim ama zamanla düzeldi..
sana birkaç bilgide vereyim.. site adresimle birlikte pm gönderiyorum