Öncelikle selam aleykum arkadaşlar.Bugün bir çok kişi sitesine değer veriri biliyorum.Ama yaptıgımız bazı hatalar var.Bunların en basında çöplük siteleri kullanmamızdır.
Mesela adamın biri baslık atıyor temiz forum tanıtım listesi.Eee sonuc ne bir ay sonra o sitede çöplük olacak işte.Ay nı şekilde blog backlink v.s olsun bu hataya düşmemek her zaman iyidir.Seo'yu iyi bilen arkadasların en büyük tavsiyeleri şudur.Az olsun ama temiz olsun.Mesela siz gitceksiniz 350-400 forum tanıtımı alacaksınız ama hem 100 tl ve üstü vereceksiniz hemde siteniz çöp sitelerde paylasılcak.Bende bu hataya düştüm ama hatamdan geri döndüm.
O yüzden sizlere özellikle forum tanıtımı konusunda bir tavsiyem şudur.Atıyorum bir dini siteniz var diyelim,ve kelimeniz benim gibi ilahi dinle olsun.Aratın googlede dini forumlar,islami forumlar v.s diye sonra girin üye olun iki dakkalık iştir.Daha sonra hemen tanışma bölümüne gidiniz.Çünkü site tanıtım kategorileri olsa dahi kimisi belli bir miktar mesaj sayısı ister.O yüzden en garantisi tanısma bölümü.
Örnek mesaj :
Selam aleykum canlar bende aranıza izmirden katılıyorum inşallah.Sizin kadar olmasada bizlerde küçük çapğlı bir webmaster sayılırız.Bizimde herkes ilahi dinle sin diyte küçük bir sitemiz.Bundan sonra hem kendi hem de sizin sitenizde güzel vakit geçirmek dileği ile Allaha emanetsiniz.
Gibisinden küçük bir mesajla hem selam vermiş olursunuz hemde linkinizi bırakmıs olursunuz.Bu sekilde diğer acılan konularadada siteninizin linkini tanıtcak pozisyon yakarsanız cevapo veriyormus gibisinden linkinizi kıstırınız.Hzır girmişken profil düzenle kısmından sitenizide yazınız.Aynen bu şekilde temiz bloglara blogtaki yazı ile ilgili mesaj yazınız vesaire diye uzatabiliriz.Yani bu işi temiz ve düzenli yaparsanız daha çok verim alabilirsiniz.
Günde on forum - 5 Blog gibi bir düzen yaposanız sşize bir ayda 300 forum tanıtım olur hemde zamana yaymıs olursunuz.Diye düşnüüyorum...
Selam ve dua ile.