wmaraci reklam
tr.link

Adsense için sitemin kuralları

5 Mesajlar 1.134 Okunma
acebozum
tr.link

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)
Bu gün wmaraci da konulara bakarken benimde sıkıntımın olduğu adsense ilgili bir konuya denk geldim yorum yapan arkadaşlar sitene site kuralları ekle demişler ne kadar doğrudur ama bana da mantıklı geldi bende kendi çapımda site kuralları hazırladım sizce eklemem gereken ve çıkarmam gereken maddeler varmıdır yorumlarınızı bekliyorum
birde site kurallarını sitemin iletişim bölümüne mi eklemeliyiyim yoksa yeni bir sayfa açıp site kuralları başlığı altında mı yazmalıyım

kalbimiver.com
site kuralları

DİKKAT:BU SİTEYİ KULLANMADAN ÖNCE, LÜTFEN BU KOŞULLARI DİKKATLE OKUYUN. BU WEB SİTESİNİ KULLANMANIZ, BU KOŞULLARI KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELİR. BU KOŞULLARI ("KOŞULLAR") KABUL ETMİYORSANIZ, BU SİTEYİ KULLANMAYIN.

Yazacağınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Üyeler tarafından yazılacak yasal olmayan bilgiler ve/veya paylaşımlardan kalbimiver.com, site yöneticileri ve editörleri hiç bir sorumluluk üstlenmez.
Mesajlara beni ara ben gerçek aşk istiyorum ve bunun gibi saçma şeyler yazmayınız.

Yorum yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazı yazmayınız. Kalbimiver.com

Güncel bölümüne günlük haberleri kopyala yapıştır yapmak yasaktır.
Gereksiz yorumlar anında silinir. Silinen yorumlara yorumum neden silindi gibi sorular sorulması yasaktır.

5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanuna aykırı olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine ve büyük önderimiz Atatürk'e yönelik karalayıcı ve aşağılayıcı hiçbir İçeriğe izin verilmemektedir.

Yasadışı silah veya patlayıcı madde yapımı, pazarlaması veya kullanımına ilişkin İçeriklere izin verilmemektedir. Kalbimiver.com

Yazacağınız her tür yorum ve mesajdan sadece siz sorumlu olursunuz. Kalbimiver.com

Küfür, argo, hakaret, tehdit, reklam ve benzerlerini içeren yorumlar yapmak yasaktır.

Sitede yazılanların izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilerek veya değiştirilmeden kullanılması yasaktır.

Devletin bütünlüğünü, Türk aile yapısını bozucu ve zedeleyici yazı, şiir, hikâye ve yorum eklenemez

Bu site, hiçbir kamu ve özel kuruluş ile bağlantısı olmayıp tamamen kişisel bir sitedir. Amacı; Internet ortamında Aşka ve sevgiye dair aradıklarınızı bulabileceğiniz adres olabilmektir.

Sitemiz, kamuya açık olduğundan girilen tüm bilgilerin başkaları tarafından da görülebileceğini belirtmek isteriz. Kalbimiver.com

Site Yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptirler.

Sitemizde siyaset yasaktır. Kalbimiver.com

Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı Site yöneticilerine aittir

Bu Siteden yararlanan herkes, bütün bu kuralları ve bundan sonra yapılabilecek değişiklikleri okuyup, kabul etmiş sayılır. Kalbimiver.com

Kullanıcı, Site'yi kullanarak, işbu Kullanıcı Sözleşmesi'nin tamamını okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve tüm hükümlerini onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Her türlü fikir alış verişinde bulunmak istediğiniz, merak ettiğiniz, şikayetçi olduğunuz bir konu; alıntı koşullarına veya telif haklarına aykırılık gibi durumlarda Bize Ulaşın - Contact Us.

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
googleasistan
reklam

VolkanAkpinar VolkanAkpinar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Güvenlik Vard. Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Kullanım Şartları
Sitenin interaktif bölümlerinde yapılan yorum ve görüşler kullanıcıların sorumluluğundadır.
HasanYalcin.com bu bölümlerde yayınlanan içerikten sorumlu değildir.

Yine bu bölümlerde yer alan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olması durumunda HasanYalcin.com bu mesajları silmeye ve kullanıcıya haber vermeksizin üyeliğini sonlandırma ve ihbar hakkına sahiptir.

HasanYalcin.com bu sitedeki bilgileri istediği zaman önceden haber vermek zorunda olmaksızın tek taraflı olarak değiştirme ve güncelleme, yayından kaldırma hakkına sahiptir.

HasanYalcin.com sitesinin içeriği’nin değiştirilerek de olsa herhangi bir şekilde kopyalanması, tekrar yayınlanması veya tekrar dağıtılması yasaktır. HasanYalcin.com , içerikteki hiç bir yanlışlıktan ya da gecikmeden, veya bunlarla ilişkili olarak oluşabilecek durumlardan ötürü sorumluluk kabul etmez.

Siteye fikirleri ile yazılı yada görsel olarak katkıda bulunan kullanıcılar bu şartları önceden kabul etmiş sayılırlar.

Hasanyalcin.com 'dan alıntıladım bu bile yeterli olacaktır. sizin yaptığınızdada sorun yok hocam, bana bunu söyleyen arkadaş aynı zamandada DMOZ editörü, Adsense'de yayıncılıkta yaptı, ben denedim oldu inşallah sizinde işinize yarar.

• Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Volkan Akpınar adlı üyeden alıntı

Kullanım Şartları
Sitenin interaktif bölümlerinde yapılan yorum ve görüşler kullanıcıların sorumluluğundadır.
HasanYalcin.com bu bölümlerde yayınlanan içerikten sorumlu değildir.

Yine bu bölümlerde yer alan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olması durumunda HasanYalcin.com bu mesajları silmeye ve kullanıcıya haber vermeksizin üyeliğini sonlandırma ve ihbar hakkına sahiptir.

HasanYalcin.com bu sitedeki bilgileri istediği zaman önceden haber vermek zorunda olmaksızın tek taraflı olarak değiştirme ve güncelleme, yayından kaldırma hakkına sahiptir.

HasanYalcin.com sitesinin içeriği’nin değiştirilerek de olsa herhangi bir şekilde kopyalanması, tekrar yayınlanması veya tekrar dağıtılması yasaktır. HasanYalcin.com , içerikteki hiç bir yanlışlıktan ya da gecikmeden, veya bunlarla ilişkili olarak oluşabilecek durumlardan ötürü sorumluluk kabul etmez.

Siteye fikirleri ile yazılı yada görsel olarak katkıda bulunan kullanıcılar bu şartları önceden kabul etmiş sayılırlar.

Hasanyalcin.com 'dan alıntıladım bu bile yeterli olacaktır. sizin yaptığınızdada sorun yok hocam, bana bunu söyleyen arkadaş aynı zamandada DMOZ editörü, Adsense'de yayıncılıkta yaptı, ben denedim oldu inşallah sizinde işinize yarar.

daha ayrıntı bir içerik olsun dedim yorumunuz için teşekkürler

belki google nin gözüne girerim bu saye de :( şaka

VolkanAkpinar VolkanAkpinar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Güvenlik Vard. Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

kalbimiver adlı üyeden alıntı

daha ayrıntı bir içerik olsun dedim yorumunuz için teşekkürler

belki google nin gözüne girerim bu saye de :( şaka

Hocam vermezse vermesin, üstüne düşmeyin ben almıyorum artık yandex gelse güzel olacak onu bekliyorum açıkcası, bu googlenin bu garip şartları sıktı insanları artık.

Ayrıca aldım mysayfama koydum reklam yerleşimide gayet düzenli, ama inanın para felan verdiği yok o kadar düşük miktarlara görüntü kirliliği yapmaya değmez.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Volkan Akpınar adlı üyeden alıntı

Hocam vermezse vermesin, üstüne düşmeyin ben almıyorum artık yandex gelse güzel olacak onu bekliyorum açıkcası, bu googlenin bu garip şartları sıktı insanları artık.

Ayrıca aldım mysayfama koydum reklam yerleşimide gayet düzenli, ama inanın para felan verdiği yok o kadar düşük miktarlara görüntü kirliliği yapmaya değmez.

http://wmaraci.com/forum/google-adsense/adsense-4-basvurumu-reddetti-75677-2.html#post508874

hocam yukarıda linktede düşünce ve şikayetimi dile gitirmiştim

özetle;

kalbimiver adlı üyeden alıntı

ben parasında pulunda değilim reddedilmek zoruma gidiyor benim hırslıyımdır kafama koydun mu yapamam lazım kafaya koydum adsenseye kendimi kabul ettirecem başka şans yok öyle yada böyle kabul edecek
dediğiniz gibi Onaylandığını farzedelim baktım hoşlanmadım diğer reklamlar gibi onu da kaldırırım üyeliğimi sonlandırın derim çekilirim kenara

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al