Bu gün wmaraci da konulara bakarken benimde sıkıntımın olduğu adsense ilgili bir konuya denk geldim yorum yapan arkadaşlar sitene site kuralları ekle demişler ne kadar doğrudur ama bana da mantıklı geldi bende kendi çapımda site kuralları hazırladım sizce eklemem gereken ve çıkarmam gereken maddeler varmıdır yorumlarınızı bekliyorum
birde site kurallarını sitemin iletişim bölümüne mi eklemeliyiyim yoksa yeni bir sayfa açıp site kuralları başlığı altında mı yazmalıyım
kalbimiver.com site kuralları
DİKKAT:BU SİTEYİ KULLANMADAN ÖNCE, LÜTFEN BU KOŞULLARI DİKKATLE OKUYUN. BU WEB SİTESİNİ KULLANMANIZ, BU KOŞULLARI KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELİR. BU KOŞULLARI ("KOŞULLAR") KABUL ETMİYORSANIZ, BU SİTEYİ KULLANMAYIN.
Yazacağınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Üyeler tarafından yazılacak yasal olmayan bilgiler ve/veya paylaşımlardan kalbimiver.com, site yöneticileri ve editörleri hiç bir sorumluluk üstlenmez.
Mesajlara beni ara ben gerçek aşk istiyorum ve bunun gibi saçma şeyler yazmayınız.
Yorum yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazı yazmayınız. Kalbimiver.com
Güncel bölümüne günlük haberleri kopyala yapıştır yapmak yasaktır.
Gereksiz yorumlar anında silinir. Silinen yorumlara yorumum neden silindi gibi sorular sorulması yasaktır.
5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanuna aykırı olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine ve büyük önderimiz Atatürk'e yönelik karalayıcı ve aşağılayıcı hiçbir İçeriğe izin verilmemektedir.
Yasadışı silah veya patlayıcı madde yapımı, pazarlaması veya kullanımına ilişkin İçeriklere izin verilmemektedir. Kalbimiver.com
Yazacağınız her tür yorum ve mesajdan sadece siz sorumlu olursunuz. Kalbimiver.com
Küfür, argo, hakaret, tehdit, reklam ve benzerlerini içeren yorumlar yapmak yasaktır.
Sitede yazılanların izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanması, değiştirilerek veya değiştirilmeden kullanılması yasaktır.
Devletin bütünlüğünü, Türk aile yapısını bozucu ve zedeleyici yazı, şiir, hikâye ve yorum eklenemez
Bu site, hiçbir kamu ve özel kuruluş ile bağlantısı olmayıp tamamen kişisel bir sitedir. Amacı; Internet ortamında Aşka ve sevgiye dair aradıklarınızı bulabileceğiniz adres olabilmektir.
Sitemiz, kamuya açık olduğundan girilen tüm bilgilerin başkaları tarafından da görülebileceğini belirtmek isteriz. Kalbimiver.com
Site Yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptirler.
Sitemizde siyaset yasaktır. Kalbimiver.com
Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı Site yöneticilerine aittir
Bu Siteden yararlanan herkes, bütün bu kuralları ve bundan sonra yapılabilecek değişiklikleri okuyup, kabul etmiş sayılır. Kalbimiver.com
Kullanıcı, Site'yi kullanarak, işbu Kullanıcı Sözleşmesi'nin tamamını okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve tüm hükümlerini onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder.
Her türlü fikir alış verişinde bulunmak istediğiniz, merak ettiğiniz, şikayetçi olduğunuz bir konu; alıntı koşullarına veya telif haklarına aykırılık gibi durumlarda Bize Ulaşın - Contact Us.