Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ben Fenerbahçe'liyim. Fakat alakası olmayan bir sebepten 3-4 yaşından beri Real Madrid'i tutarım her maçını düzenli izler atkı forma hatta imkanım olursa EL CLASİCO düşünüyorum 2-3 sene içerisinde. İspanyol arkadaşlarımında bunda etkisi var tabii.

Bu maç öncesi Real Madrid'i tutuyordum. Fakat maçı izlerken drogba golü kaçırdı vursana lan düzgünce demişim. Sanırım oda milliyetçilik duygusu.

Hakem maçı katletti bu doğru ama Burak kendine yapıyor. Her maç 2-3 kere kendini yere atmasa hakemler bu kadar ön yargılı yaklaşmaz. Bunun dışında o ele çarpan pozisyonu ben hakemin kralıyım diyen hakem veremezdi görmesi imkansız o nizami penaltı denebilir...

Ha gerçi hakem olmasa da Galatasaray'ın tur şansı yoktu bence. Zaten Real fazla basmadı. Mourinho ilk defa bir T.D hakkında hakaret etmedi bu dostluğun göstergesi. Yoksa normalde Madrid 1-0 2-0 gibi skorlar yakalayınca 2-3 forvet yapıyor daha çok basıyor. Mourinho egosu çok olan bir insan bu yüzden çok maç verdi. Ama 2-3 tane forvet alıp karşı takımı ezmeyi çok seviyor...