Üniversiteye adım atmadan önceden beri bir projem vardı kafamda.Sadece üniversitelilerin yazı yazdığı, üniversitelileri ilgilendiren haberlerin olduğu portal tarzında bir site.Bir ton site var böyle ama üniversitelilerin yazı yazdığı bir site bulamadım.Şöyle anlatayım.
Dediğim gibi bir çok site var.Üniversiteli arkadaşların da yazdığı siteler mevcut.Ama öyle siteler var ki o yazı yazan üniversiteliler köşe yazarları kalitesinde yazıyor.Yani aşırı titizlikle seçiliyor.Ben nice üniversitelinin yazı yazmak için mekan aradığını biliyorum.Kendi blog sitelerini kurmaya cesaret edemeyen, okunmama riskiyle yazı yazmayan nice üniversiteli.
Bende herkesin yazı yazabildiği, ama yine burda küçük bir seçicilik yapılarak ayrılan yazarların bir site üzerinde yazı yazmasına olanak sağlamak istiyorum.
Sitede kategorilerinde sınır olmayacak.Örneğin teknoloji, sosyal medya, siyaset, güncel v.s diye kategoriler şeklinde yazılar yazılacak.
Bundan önce her açtığım sitede tek başıma hareket ettim ki hala idare ettiğim siteler var.Ama bu işe tek başıma girişmek istemiyorum.Siteden hiçbir gelir beklemiyorum.Bu konuda sadece sosyal hayatımı ve kendimi geliştirme çabası içerisindeyim.Yine de bu iş tek başına yapılacak bir iş değil gibi geliyor.
Kendimce bu proje için 4-5 kişilik bir ekip kurma çabasındayım.Şuan Konya Selçuk Üniversitesi'nde Gazetecilik okuyan bir arkadaşımla birlikte düşünüyoruz böyle bir şey.
Şimdi sizden ricam böyle bir proje için başta Uludağ Üni. olmak üzere ekibi tamamlamak.Ama bu ekibi nereden, nasıl oluşturacağım onu bilemiyorum.
İlk önce yazılar ve haberler için kendide yazı yazabilecek bazı arkadaşlara ihtiyacım var.
Arkadaşlar uzun uzun da anlattım ama bana akıl verebilir misiniz?
Böyle bir ekibi nasıl ve nerden oluşturabilirim? Ya da anlatıklarıma göre ekibe dahil olmak isteyen üniversiteli arkadaşlar var mı?