-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook beğeni çekimi hakkında falan ne düşünüyorsunuz? Bana kalırsa normalde zararlı olması lazım çünkü sayfayı beğenen binlerce kişi var fakat ortada iletileri beğenen veya paylaşan yok, hakkında konuşan sayısı az. Bunu arama motorları her türlü tespit eder diye düşünüyorum.
Ben deneme amaçlı alışveriş siteme ait sayfaya 5k yabancı üye çekimi yaptırmıştım (2.5 lira idi adsfasf) şimdi rahatsız etmeye başladı iyiden iyiye. Bir de bu google'ın zebra güncellemesi daha çok sosyal ağlara yönelikmiş falan. Zaten nerede 3. dünya ülkesi varsa toplamış sayfaya.
Neyse, sayfayı kapatıp yeni sayfa mı açmalı? Tavsiyeleriniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web Tasarım - CMS
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tespit güzel. Haksızlık bir yere kadar.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Oradaki sayıyı ben pek önemsemiyorum. 10 tane 10 kuruşta 1 lira ediyor, 1 tane 1 lirada 1 lira ediyor. Böyle bir mantık vardı. Heleki yabancı olması cabası, işinize yaramaz. Kaliteli işler yaparsanız kullanıcılar sayfayı zaten beğenecektir. Yabancıların beğenmesi görüntü kirliliği, zaten beğenmekten de vazgeçiyorlar.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer dediğiniz gibiyse sosyal ağlar ile zebra güncellemesi birleştiyse ki inanmıyorum cünkü sosyal medyayı en iyi sekilde kullanyıorum yaklasık su zaman a kadar 20-30 milyona reklam atma imkanı oldu dogal yoplla tweet v.s aynı sekilde :)
ama görecez suan icin birşey diyemem ama sosyal medyanın gücüne inaıyorum hit ve reklam klonusunda seo konusunda bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de bunun olumsuz etkileneceğini düşünmüyorum. yani beğeni beğenidir bence. kaldıkı insanlar sitenize giriyor sayfanızı beğendiyse. Ücretli derken otolike yapmak tabiki rahatsız edici ve kazancı olmaz. Ama sayfalarda paylaşımla olsun, facebooka ücret ödeyerek olsun reklamla çekilen üye de sağlıklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beğeni sayısı fazla olursa facebook aramalarında beğeni sayfanız ön plana çıkabiliyor. O yüzden çektiğiniz üye boşuna gitmez. Ama yabancı kişiler olması sitenize katkıda bulunmaz o da ayrı konu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu an için endişe edilecek birşey yok. Çünkü arama motorları sosyal medyadaki olayları, paylaşımları, beğenileri vs gösteremiyorlar. Google bunun için facebook ve twittera teklif götürdü ancak kabul etmediler. O yüzden şimdilik korkmaya gerek yok.