Bu hafta izlediğim bölümde o kadar gülesim geldi ki anlatamam. Spartacus, The Walking Dead ve Game Of Throne'u zevkle izleyen birisi olarak Arka Sokaklar çok komiğime gitti. Gamze isimli kadın polis o kadar kurşun yemesine rağmen hiç takmadı ve kalktı adamı öldürdü.
2 hafta önce Crixus'u kaybeden bir izleyici olarak Gamze'nin ölümsüzlük şifresini Spartacus'da da kullanmak isteriz :)
Çelik yelek ile hiç vurulmadınız sanırım.
Eğer o kadar yakından vurulursanız ve çelik yelek üzerindeyse mermi göğsünüze girmese bile o darbe ile alınan acıdan bir anda bayılabilirsiniz. Bayılmasanız bile o acıdan hayatta ayağa kalmamazsınız.
Nerden biliyorum? Silahlarla aram biraz iyi olduğu için :)
Eğer o kadar yakından vurulursanız ve çelik yelek üzerindeyse mermi göğsünüze girmese bile o darbe ile alınan acıdan bir anda bayılabilirsiniz. Bayılmasanız bile o acıdan hayatta ayağa kalmamazsınız.
Yok be şu paintball var ya ona gittim onlarda bile canımı nasıl yaktı anlatamam :) Hele vücudunuza gelsin 4-5 gün acısını çekiyorsunuz ve orası mosmor oluyor.
Türkiye dizi denince aklıma Eflatun Film geliyor.Şuan iki dizi izliyorum ne tesadüf ki her ikisininde yapımcısı Eflatun Film.Biri Leyla ile Mecnun diğeri Şubat.İzlemenizi tavsiye ediyorum en azından Arka sokakları izleyeceğinize onları izleyin :D
Sanki Türkiyede her 3 kişiden biri çelik yelek ile vuruluyor :D Ama bu bi gerçek ki çelik yelek bile olsa kurşun değdiği zaman acıtır,morartır hatta bayıltır.Çelik yelek sadece kurşunun vucuda girmesni engeliyor
Çelik yelek ile hiç vurulmadınız sanırım. Eğer o kadar yakından vurulursanız ve çelik yelek üzerindeyse mermi göğsünüze girmese bile o darbe ile alınan acıdan bir anda bayılabilirsiniz. Bayılmasanız bile o acıdan hayatta ayağa kalmamazsınız. Nerden biliyorum? Silahlarla aram biraz iyi olduğu için :)
Türkiyenin %80 ninin bu olaydan haberi olmadığı için böyle yapmaları normal :)