-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
T.C koyunca nolacak ? Tepki mi bu. Bence ilkokul düzeyinde bi eylem şeysi. Hiçte etkilemeyecektir. Sizleri kaale bile almayacaklar. Ama bunu gidip sokakta yapın. Çıkıp bağırın. Bakın nasıl etki edecek. Şöyle bi yazıda görmüştüm güzel hoşuma gitti sizlerle paylaşayım: "Sen isminin başına TC koyarsın ama İncirlik'e ABD üssü, Kürecik'e NATO füzeleri gelir." güzeldir. Neyse forum kurallarını çiğnemeyeyim. Anlayanlara saygılar.
5 kişi bu mesajı beğendi.
rioo
Kripto Sevenler Derneği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Otomasyon
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Anca Facebook yada Twitter da olur zaten bu çılgınlık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmza yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Vendetta adlı üyeden alıntı
T.C koyunca nolacak ? Tepki mi bu. Bence ilkokul düzeyinde bi eylem şeysi. Hiçte etkilemeyecektir. Sizleri kaale bile almayacaklar. Ama bunu gidip sokakta yapın. Çıkıp bağırın. Bakın nasıl etki edecek. Şöyle bi yazıda görmüştüm güzel hoşuma gitti sizlerle paylaşayım: "Sen isminin başına TC koyarsın ama İncirlik'e ABD üssü, Kürecik'e NATO füzeleri gelir." güzeldir. Neyse forum kurallarını çiğnemeyeyim. Anlayanlara saygılar.
Çıkıp bağırsak ne olur ki bu düzene? Biber gazı ile joblar ile saldırıya uğra belki de içeriye atılırsın. Ama bir çok yerde haklısınız diyorum, son derece haklı.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
kusura bakmayın ağır yazıyor olabilirim M** M** hareketler yapmayın arkadaşlar. Facebook da veya Twitter da protesto yapsan ne olacak. Eğer birşeyi değiştirmek veya engellemek istiyorsan git valiliğe miting için izin al sokakta ara hakkını facebook muş pıh.
YAHU FACEBOOK VEYA TWİTTER DAN VATANMI KURTARILIR !!!
Ek Olarak:
Vitaminsiz adlı üyeden alıntı
Çıkıp bağırsak ne olur ki bu düzene? Biber gazı ile joblar ile saldırıya uğra belki de içeriye atılırsın. Ama bir çok yerde haklısınız diyorum, son derece haklı.
O dediğiniz şey izinsiz gösterilerde olur valilikten veya gerekli makamlardan izin alacaksınız sokak ta izin alıp tepki göstermek Türk Halkının en doğal hakkıdır.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
yigit3r
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
-** -**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bordo klavyeliler devrede. Sandığa gidince aynı.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu kitlenin %90 ı 18 yaş altında bilinçsiz internet kullanıcıları sandıkda oy kullanamıyorlar dolayısı ile
1 kişi bu mesajı beğendi.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Elbette bu gibi bir tepki Facebook'ta verilmez, etkisi gözükmez bile ancak bazı arkadaşlar demiş ki valilikten izin alın, miting yapın sesiniz o zaman duyulur diye. Ancak ne yazık ki o zamanda duyulmaz, böyle hiçbir bültene konu bile olamazsınız. Demek istediğimi zaten anlayanlar anlamıştır. Buna bizzat şahitte oldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medya üzerinden vatanı kurtarmak moda olmuş. Boş bir eylem. Yapılacaksa valilikten izin alınır protesto edilebilir. O zaman daha etkili olur.