Volkan Akpınar adlı üyeden alıntı

"ilacizasyon.com" alan adı boştadır!

"ilacliyoruz.com" alan adı boştadır!

"hasereilacliyoruz.com" alan adı boştadır!

"bocekilacliyoruz.com" alan adı boştadır!

"dogalilaclama.com" alan adı boştadır!

"bocekizasyon.com" alan adı boştadır!

Aklıma gelirse gene yazarım.


Teşekkür ederim. Bilgilendireceğim.

Ek Olarak:

AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

1. sorununuzda sanırım en mantıklısı firma hangi şehirde ise bu isimden yola çıkmak.
istanbulilaclama
ilaclamaistanbul gibi varyasyon türetip.

2.sorununuzda eğer hacklink yaptılarsa (ki bir kaçına baktım ve yaptıklarını gördüm) yasal yollara başvurabilirsiniz. Bilişim dairesine suç duyurusunda bulunacaksınız. Şuç duyurusunda bulunurken arama motorlarının url engelleme özelliğini de ifadenizde geçireceksiniz. Eğer o yaptı ise bu bir suç, o yapmadı ise neden o linkleri engellemedi ve haksız kazanç sağlamaya devam ediyor diyeceksiniz ifadede. Söz konusu firma sahibi ifadeye çağıralacak. Ve %100 ihtimalle ben eklemedim, benim rakiplerim yapmıştır gibi birşey söyleyecek. İş bu noktadan sonra başlayacak. Eğer kendisi yapmadı ise, url engelleyiciden bu linkleri engellemek zorunda kalacak ve engelleyecek. Aksi takdirde zaten suçu kabullenmiş olacak. Ayrıca bu firma hangi odaya kayıtlı ise ilgili odaya da bilgi verip suç işleyerek haksız kazanç sağladığı konusunda ihbarda bulunun.


Müşteriye aynen bu yazıyı mail attım. Sadece sağlık bakanlığına kayıylılarmış. Odalarını bulunmuyormuş. 4-5 firma birleşip bir avukat tutun. Onunla halledin dedim. Umarım bir şeyler yaparlar. Teşekkür ederim ilgilendiğin için.

1 haftadır beklediğim cevap geldi.

Ek Olarak: Ve tarihin tozlu sayfalarına geçmek üzereler. Aynı sistem bir daha kurulursa tamamen bitecekler. Bir gün yanlış adama bulaşacakları kesindi.