tsunami adlı üyeden alıntı

hocam benim anlatmak istediğim şey çok farklıydı. google daha iyi anlasın diye yapılan şeyler özgünlükten çıkabiliyor. ben her zaman yapmak zararlıdır demedim. bazen yapılanların yanlış olması sonucunda toparlamak çok fazla zaman alır. dikkatli yapılması gerektiğine vurgu yapmak isterim. ayrıca seo benim için bir site yapılmaya başlandığı anda yapılması gerekli birşeydir. sonradan yapılan değişiklikler zararlı olabiliyor. Burası çok bilmişlerin hiçbir zaman yeri olmadı. herkez istediği fikri kendince değerlendirip başkalarına aktarabilir. herkezin fikirleride ayrı ayrı olacak ki gelişebilsin. saygılar.

Elbet de Özgünlün ayrı bir şeydir.. Ama Şu bir gerçek Zaman kısıtlaması yoktur. Yok erken yok geç ne zaman başlarsan O zaman artık o süreç dilimi içerisinde Seo tekniğine uygun adımlarla ilerlemelisin. Bunu başarmak zor mu ? Hayır bilen birisi için zor değil ama Bilmeyen birisi için Çok zor ve risklidir. Benim Tuafıma giden Zararlı demeniz..:) Ama Burası Fikir paylaşım, ve Alışveriş Platformu.. :) Saygılar Hocam