-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
3 ay internet sektöründe çok kısa bir zaman.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa olmaya kısada dostum bu hit de cok az ama. Boşa uğrastigimi dusunuyorum 4 ay oldu neredeyse vehit hala 20 lerde
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Site çok güzel bir site, reklamlar olmasaymış iyiymiş. Hit arttıktan sonra koyabilirdin ve arkadaşın dediğini seninde onayladığın gibi 3 ay çok kısa bir süre
youtube vimeo dailiymotion izlesene timsah alkışlarlayaşıyorum gibi gırla hayvan videosu izleyebilme seçenekleri sunabilen site varken, hitinin 500 leri bulması en az bir seneni alır kanaatindeyim.
Şevkini kırmak için değil bu yorumum, alan adın güzel ancak zaman alır hitinin artması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam olayini daha once soyleyenler olmustu. Reklamin olmasinin ne zarari olur ki?
blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle diğer arkadaşlar da bahsetmiş 3 ay çok ama çok kısa bir süre ama sizin sitenizin konusu için kısa, ben hayvan videosu izlemek için ya facebook'u kullanırım ya da popüler video paylaşım sitesini, öncelikle sitenizin fayda etkenine bakmak lazım kaç kişi google'a girip Hayvan videoları diye aratır bunu düşünmek lazım, seçtiğiniz konu da çok tercih edilen bir konu değil ki, atıyorum SEO konulu bir site açsaydınız bir ayda hitiniz 500 'ü bulabilirdi belki ama hayvan videoları üzgünüm ama çok zor, bir yıl bekleyip 500'ü anca görebilirsiniz.
Şevkinizi kırmak istemem ama şansınız çok zor gerçekten bu konuda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu kadar zamanı bir film sitesi üzerine harcasaydın şuanda çok başka yerlerde olabilirdin .. Ben şahsen hayatım boyunca hiç merak edip google a Hayvan Videoları yazmadım .s
4 kişi bu mesajı beğendi.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önemli olan Google'da "komik hayvan videoları" arayan kişi var mı ? Varsa siz hangi sıradasınız ? Bunları düşünmeniz lazım.
Şahsen ben olsam girer Youtube'da arardım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ayrıca şöyle bir şey var böyle siteleri botla kasmak daha mantıklı alın bir bot yardırın