-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam vermek için bir zamanlama limiti olduğunu sanmıyorum. Ama şöyle bir şey olabilir, siteniz henüz tazedir ve fazla içeriği yoktur. Reklam verirsiniz, tıklama alırsınız. Ziyaretçi siteye girip bakar ve fazla içerik bulamayınca bir daha geri dönmek istemez.
Bu şekilde bakarsak; site içeriği kaliteli ve bol olmaya başladığında verilmelidir.
Yani belli bir zaman limiti olacağını sanmıyorum bunun dışında.
bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben ilk bir yıl hiçbir reklam almamıştım. Bence hemen reklamı düşünmek faydadan çok zarar verir. Ziyaretçi siteyi kötü tanır. Yeni arkadaşlar acele etmesinler emeklerin karşılığı alınıyor herzaman. Su anda reklam satışım gayet iyi mesela. Şükür.
Edit: ben konuyu yanlış anlamışım :) reklam yayınlama olarak cevap yazmıştım.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim düşüncem şu yönde. Hergün güncellenen, özgün içerikli bir site açıyorsanız. Reklamı ilk gün bile koyabilirsiniz. Yok durağan bir siteni varsa zaten reklam koymanın size bir getirisi olmayacaktır.
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce sitenin temasını güzelce bitireceksin.
Tüm arama motoru kayıtlarını vb. yapacaksın.
Düzenli içerik eklemeye başladıktan 2-3 hafta sonra (diyelim blog bu, en az 50 yazı ekle) başvurunu yaparsın.
Hile hurda yoksa, özgünse alırsın reklamı.
Adsense'den bahsediyorum.
Ek Olarak:
Reklam vermekten bahsetmişsin, yeni farkettim. :) O da aynı şekilde olmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sağlam içerik oluşturduktan sonra istediğin yere reklam ver bence sakınca yok. Ama siteyi yeni açtın içinde doğru düzgün yazı, konu vs. yoksa hiç bulaşma reklama. Reklamdan sitene gelen kişi bir daha hiç uğramaz sitene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki yarın belki yarından da yakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Güvenlik Vard. Şefi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kendi fikrimi söyleyim, reklam vermeyi düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bugüne kadar reklam vermeyi hiç düşünmedim...
Yeni açılan bir siteye bir kaç konu ekleyip, sonrasında reklam vermenin, sadece bu reklamı yayınlayacak olan taraf için kar getireceğini düşünüyorum, ama eğer, reklam vermek istiyorsanız, ve sitenizde, hitap ettiğiniz kitlenin tüm gereksinim duyduğu, duyacağı içerikleri, detaylı bir şekilde paylaşmışsanız, bu zamanın sizin için doğru zaman olacağını düşünüyorum. Bununla birlikte, sıralamada belli bir yere gelmemiş iseniz, dökme suyla değirmen dönmez mantığını da aklınızın bir köşesinde tutmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Nereye kadar reklam verebilir, ya da kazandığınızın tamamını reklam vermek için kullanabilir misiniz? Bu soruları aklınızın bir kenarında tutmalı, ve yanıtlamalısınız... (Bu yazdıklarım, özellikle blog siteler için geçerli yanlış anlaşılmasın.)
Bir alışveriş sitesiyseniz, o halde, yine gerekli içeriği sağlayıp, sitenin temasını oturtmanızın sonrasında, mutlaka reklam vermenizin gerekli olduğunu da belirtmeliyim.
Aslında çok lafı uzattım sanırım, tek soruda toparlayayım, kendi yanıtınızı kendiniz bulun: Bir Adwords reklamına tıkladınız, ne görmek isterdiniz? Herkes, (genellikle) sizin görmek istediğinizi görmek isteyecektir. Ama bu soruyu farklı yaşlardaki, ve farklı seviyelerdeki bilgisayar kullanıcılarının bir kaçına sorarak karar vermelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşlar bazı arkadaşlarım tartışma konumuzu yanlış anlamış. Sitemize reklam almıyoruz sitemizin reklamını veriyoruz :)