O çinli ziyaretcilerin bir faydası olmaz özellikle kazanc hususunda.
Şimdi biz genelde bir siteyi bir gecede acarız ve ertesi gün hit bekleriz sizleri tenzih ederim genel konusmak isteri
m.Şimdi söyle bir örnek vereyim sen siteyi hayvcanları seviyon diyemi
açtın ? Belki ksımen ama asıl amac siteden kazanc elde etmek değilmi bence evet.Şimdi neden hayvan izle.Madem böylesi bir işe girişceksin ilk önce alt yapıyı hazırlamalısın.Ynai söyle diyim kalkıp binlerce tl seo parası bayılmana gerek yok.En mantıklsı kardesim.
Puppies yani türkçe yavruı demek.Sen buna puppies videos puppies picture v.s diye bir kaç kategori girersin ve adwors ziyaret edersin bakarsın kelimelere puppies 33 milyon aranmaya sahip bir kelimedir.Bunun üzerine bir site yaparsın öle sagı solu dagıılmıs göze bozuk gelen scriptleride kullanma ben sana ayarlarım musait zamanda inşallah.
Seodada cok zorlanmana gerek yok yabancı toplistlere forumlara konu acarsın hayvan forumlarıyla ilgili yabancı sitelere üye olup resim v.s paylasırsın bilemedin 6 ay güzel bir calısma yaaprsın ve üc bes birşey alırsın bea kardesim bu sadece tek kelime tavsiyemdir bunu zenginleşştirebilirsiniz.Sadece bir gecede site acmayıon 1 ay düşünün planlı projeli sonra kaynaklarınızı ve seonuzu yapacagınız bvbir cizegleyi v.s ayarlayın sonra girin site işine.Dediğim gibi geneldi ve sizi hedef alan değil eleştiri olmadfanda basarı olmuyor :)