Öncelikle selam aleykum arkadaşlar.Simdi herkes alexa,yorum v.s kuruyor ama bunlar bir sitenin geleceği ve hiti icin önemli hususlar değildir.Evet faydalıdır ama yeterli değildir.
Şimdi 5 kişilik bir ekip kurmayı düşünüyorum.Özellikle belirtmek isterim ki bu işleri yapan sahsıma ait bir küçük ekip kurdum ve faydasıda oldu ve olmayada devam ediyoor.Özet gecmek gerekirse size söyle bir acıklama yapayım.500-1000 TL ye yakın harcanan seo masrafını biz 5 kişi ile sıfıra indirip birbimize yapacaz.
Peki bu ne kadar sürece ? Yaklasık 3 aya yakın sürer.Kimler katılabilir ? Gercekten sitesine önem veren ( türkçe ) siteler.Yani tek temennisi adsense kazanc sistemi üzerine kurulmamıs bir site.
Neler yapılcak ?
Kısa özet gecmek gerekkirse imlemeden tutun,forum tanıtıma,blog yorum backlinkten,karsılıksız kodsuz dizin basvurularına ve bes kişi ile online istişare ortamı kurup daha neler yapabiliriz onlara karar verecez.
Tek temennimiz istikrarlı,sözünün eri ve seoyu bir kenara bıraksak bile agzı az cok kelime yapan kişiler olabilir...
Yani ben kendimce eminim ki böyle bir ekiple gercekten bir yerlere gelebiliriz.Ve düşünseniz 4 ayrı ip sizin sitenize onlarca forum tanıtımı yapıyor hemde sitenizin icerigine yakın,onlarca imleme v.s v.s...Katılmak isteyen var ise mesaj altına yazsın inşallah.