Destiny adlı üyeden alıntı

Hocam.. Öncelikle merhabalar.. Düşünce güzel.. Yalnız Bir konu var.. İnsan oğlu sonuçta. Güvenilir pek kimse olmayabilir. ama para verdiğinizi öne sürüyorsunuz. Bu işlerin Programları var. mesela İmleme programı 950 $ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz sonrasında kazançlar elde ederek verdiğiniz paranın yerini doldurabilirsiniz..

Ama düşünceniz Hem fikir alışveriş, Paylaşım ise ve Dostluk ise Başarılar diler Umarım en iyi güvenilir, Sağlam düşünceli, zeki insanlar ile karşılaşır Dostluk adımları ile yolunuza devam edersiniz. Elbet de birlikten güç doğar. Seo dediğimiz zaten ap açık bellidir. Dediğiniz uygulamaları yaptığınızda işinize yarayacaktır.. Saygılar..

Amenna ve sadakna hocam dedikelrinizden haklısınız.Ama benim bir huyum var evet bende propgram kullandım arada ama kendim manuel yaptıkalrım kadar zevk ve şevk getiren birşey görmedim.
Birde programlara pek güvenmiyorum su husustan dolayı şimdi adam birşey paylasıyor i,ş gibi karakterler ama imlemeye bakyıorsun bozuk cıkmıs v.s.Hem niyetimiz burada binlerce imleme v.s mahiyetinde değil.En yalın ve en temiz yollarla birbimize destek vermek ve fikri alıosverişte bulunmak.Ki size en basit örnek vereyim bugün seohocası 4 aylık calısma için belli miktar istiyor.Onun yaptıkalrı zormu 4 ayda 150 forumdan bahsediyor mesela ama gel geleim sizin sitenizle aynı iceriktemi ( aynı icverik daha etkilidir zannımca ) v.s v.s ah seo hocasını kötülemek haddime değil biz seo konusunda onların eline su dökemeyiz tabiki belkide ama en azından bunları tek basına basarmanın güc oldugunu dünyevi meşşakiyeti içerisinde birbirmize destkler vererek daha kısa zamanda yol katedewbiliriiz diye düşündüm.