lostyazilim
tr.link

gov.tr den legal yolla alınan linklerin bana zararı olur mu?

6 Mesajlar 956 Okunma
lstbozum
tr.link

ebulfeth ebulfeth Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaslar sizlere acil sorum olcak aciliyeti sundan netim yok.Cafeden griiyorum hemen cıkacagım.Şimdi benim sorum su 15 adet gov.tr den legal yolla link alıncak.Bu linklerin bana zararı olurmu
? hepsini aynı anda almamın.Bana az cok eksisi ve artıısındna bahsederseniz sevinirim arkadaslar tereddütte kaldık.
Birde sizce atıyorum bir gov.tr en link koymak imkanınız olsaydı ne kadara koyardınız ( Ben böyle birşey yapmıyorum sadece fiyat ögrenmek istedim )

wmaraci
reklam

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)
şimdi gov.tr kurum sitesi olduğu için bu google gözünde güven yaratır ama hepsini aynı anda alırsan google gözünde bu adam backlink satın almış olarak görünür ve eksisini görürsün çünkü google politikasına göre link alıp satmak yasaktır e kurum sitesindende birden normal link kim verir :)

alpi alpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 9, (%100)
anasayfadan ise gov tr linki siteyi çıldırtır.ziyaretçi defteri vb çok önemli değil ancak bir siteye aniden 15 gov tryi aynı anchor text ile eklersen kelime filtresine girersin.

• Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Sun beserli almaya karar verdik en az pr 2 oldugu icin ilk güncellemedede bize faydası olsun diye.ilk besini aynı kelimeye sonralarını ise düşüncez bakalım.Evet footer veya ana sayfa link olacaktır inşallah.Sağolsın abilerimiz bizi kırmaıd yardımcı oldular.

wmaraci
wmaraci

eyaylagul eyaylagul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SosyalMedya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
hocam kimse kesin bir şey söyleyemez, sonuçta 15 gov.tr'nin referans olması demenin apayrı bir güvencesi vardır. Ama yine de sağlık açısından benim görüşüm "kısa" periyotlar halinde almanız daha oturaklı olacaktır.
dediğim gibi; tamamen bu benim görüşüm.

• Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Hepinize sonsuz teleşküürler.İki forumdda aldıgım cevaplar aynı yönde ve tatmin edici olduguı icin suan sadece pr 3 ve üstü 5 siteden alıyorum.Bu benim bir daha ki güncellemede mutlu eder inşallah.Rabbul alemin cümlemizin sitesini kuran kişiye kazandırcak ve şevk alcak duruma getirsin.Allah razı olsun cevaplar icin görüşrüüz arkadaslar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al