ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar sizlere acil sorum olcak aciliyeti sundan netim yok.Cafeden griiyorum hemen cıkacagım.Şimdi benim sorum su 15 adet gov.tr den legal yolla link alıncak.Bu linklerin bana zararı olurmu
? hepsini aynı anda almamın.Bana az cok eksisi ve artıısındna bahsederseniz sevinirim arkadaslar tereddütte kaldık.
Birde sizce atıyorum bir gov.tr en link koymak imkanınız olsaydı ne kadara koyardınız ( Ben böyle birşey yapmıyorum sadece fiyat ögrenmek istedim )
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
şimdi gov.tr kurum sitesi olduğu için bu google gözünde güven yaratır ama hepsini aynı anda alırsan google gözünde bu adam backlink satın almış olarak görünür ve eksisini görürsün çünkü google politikasına göre link alıp satmak yasaktır e kurum sitesindende birden normal link kim verir :)
alpi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
anasayfadan ise gov tr linki siteyi çıldırtır.ziyaretçi defteri vb çok önemli değil ancak bir siteye aniden 15 gov tryi aynı anchor text ile eklersen kelime filtresine girersin.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sun beserli almaya karar verdik en az pr 2 oldugu icin ilk güncellemedede bize faydası olsun diye.ilk besini aynı kelimeye sonralarını ise düşüncez bakalım.Evet footer veya ana sayfa link olacaktır inşallah.Sağolsın abilerimiz bizi kırmaıd yardımcı oldular.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SosyalMedya
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kimse kesin bir şey söyleyemez, sonuçta 15 gov.tr'nin referans olması demenin apayrı bir güvencesi vardır. Ama yine de sağlık açısından benim görüşüm "kısa" periyotlar halinde almanız daha oturaklı olacaktır.
dediğim gibi; tamamen bu benim görüşüm.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize sonsuz teleşküürler.İki forumdda aldıgım cevaplar aynı yönde ve tatmin edici olduguı icin suan sadece pr 3 ve üstü 5 siteden alıyorum.Bu benim bir daha ki güncellemede mutlu eder inşallah.Rabbul alemin cümlemizin sitesini kuran kişiye kazandırcak ve şevk alcak duruma getirsin.Allah razı olsun cevaplar icin görüşrüüz arkadaslar.