-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Genellikle botlar gunde bir kez ziyaret eder.
Farklı zamanlarda içerik girmek sitenin index alma hızını artıracaktır.
Çok fazla zaman bulamayan arkadaşlar günde en az 2 adet içeriği farklı zamanlarda yayınlamalıdır. Ancak benzer içerikler yerine farklı, mümkünse benzersiz içerik girmek çok etkili olacaktır. Dikkat edenler varsa benzersiz bir cümle arama sayfalarında görüntülenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bir ara bloglarımdan birinde aynı saatte (22:58) içerik girme denemesi yapmıştım. Hem index hızı artmıştı (5-10 sn) hemde blogun alexa ve diğer değerleri inanılmaz yükselişe geçmişti, bilen bilir :)
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
valla bazı büyük siteler hep aynı saatlerde ekliyor. bende bir aralar düşünüyordum bir etkisi var mıdır diye. olabilir denemek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Webmaster seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Elbete Çok öenemi vardır. Dikkat ederseniz zaten hergün aynı saate makalenizi girin. Ve 1hafta sonra saati deyiştirin index 1 dakikada oluyorsa ozaman 5 dakikkayı bulur. Seo herşeyi içinde barındıran bir işlevdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır bu kadar katı kurallara gerek yok. Bunun yerine düzenli içerik ekleyin. Mesela günlük 2 içerik ekleyin. Bir gün 2 içerik ertesi gün 20 içerik eklemeyin. Yoksa saattin önemi olduğunu düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işletmeci- web sitesi tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteye ekleme zamanınızdan çok eklediğiniz içeriğin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Site indexlemeye gelince Google saati belli olmadan günün her bölümünde aniden 1 kez tarıyor siteleri. Yandex aklına gelince bing/yahoo derseniz onların ne yaptığını kendileri bile çözememişler hala bing webmastertoolları arızalı.Alexa sabaha karşı site sıranızı belirliyor.
www.amasya.org
www.ceyizgah.com