-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugun denemek amacli CloudFlare free plana gectim ve iyi gorunuyor 10~15gun deniyim sonra upgrade bile ede bilirim fakat kafama birsey takildi sizce seo'ya bir etkisi olurmu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Eğer sürekli olarak siten botnet saldırısı almıyor ise CloudFlare kullanma derim;çünkü cloudflare ne yazık ki zombi bilgisayarların akın etmediği zamanlarda dahi birden fazla normal kullanıcıyı engelleyebiliyor,bu durumda ziyaretçi bazı seo açısından,ziyaretçinin sitenize karşı düşüncesi açısından olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.
Ek olarak CloudFlare'nin ücretsiz kullanımı saldırılar karşısında pek bir işe yaramaz rahat aşarlar;ücretli versiyonu ise devamlı saldırı alan bir siteyi bir yere kadar kaldırabilir.
CloudFlare kurduğum zamanlarda siteme (site sahibi olmama rağmen ) giremediğim günleri hatırlıyorum,beni site yetkilisini engelleyen bir uygulama kim bilir kaç kullanıcıyı engeller;ama devamlı saldırı alıyor ise siteniz ve ekonomik açıdan siteniz saldırları kaldırabilecek durumda değil ise başka yapabilecek bir şey yok.
Siteme Erişemediğim Günler: >>>
http://wmaraci.com/forum/bilgi-arsivi/siteme-erisemiyorum-kafayi-yiyecem-cloudflare-ekrani-cikiyor-habire-54489.html
Neden TürkNet'li Olmalıyım>>> https://birurl.com/5nHED
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iste sorun orda ztn saldiri almamda :( cloudflare sorunu cozdu ama simdi aklima seo konusu geldi zarari olurmu diye
neyse 5~6gun dursun sonra kaldiririm siteyle ugrasan arkadasta o zamana kadar coktan unutur
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistemi çok şaşırıyor,şaşkın bir algoritmaya sahip,seoya etkisi olur.
www.çilekli.com
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben yıllrdır kullanıyorum zarar yerine faydasını görmekteyim ve bir çok büyük sitelerde kullanmaktadır
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
CloudFlare seo için bişeyi yok denilmez ama kullanış amacına göre değişir ben şahsen site optimize için kullanıyorum speed düşürmek için
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Eğer hitli bir siten varsa hızdan tasarruf sağlar ve bu + etki yapar. Ancak günde 50-100 kişinin girdiği bir site için gereksiz buluyorum.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben iki gün kullandım aman aman dedim bana bile kapatıyor siteyi iyi birşey gibi gelmedi onun yerine saglam bir host vps v.s daha iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Network Manager
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen uyelerden bir sikayet almadim fakat google webmasters tools siteye erisilemiyor ve error 302 yonlendirme seklinde binlerce hata verdi birden
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-