lostyazilim
tr.link

Facebook çekilişte fake hesaplar

13 Mesajlar 3.515 Okunma
lstbozum
tr.link

Teknobilim Teknobilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 44 / 104
  • Ticaret 64, (%100)
Ben de daha önce 6-7 çekiliş gerçekleştirdim başıma gelmeyen kalmadı bizim milletle uğraşmak zor.

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Teknobilim adlı üyeden alıntı

Ben de daha önce 6-7 çekiliş gerçekleştirdim başıma gelmeyen kalmadı bizim milletle uğraşmak zor.

Muhtemelen güven konusunda ve çekiliş sonucu konusunda sıkıntı yaşamışsınızdır. Aslında yapmanız gereken basit. Kazananların ismini açıklayacaksınız ve size ulaşmasını söyleyeceksiniz. Ulaşacaklar. Kazanamayanlardan ise boş konuşanlar kesin olur. Güvenmiyorlarsa çekilişinize katılmayacaklar, bu kadar basit :) Maalesef bu tip sorunlar oluyor.
Extreme

kişi bu mesajı beğendi.

Teknobilim Teknobilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 44 / 104
  • Ticaret 64, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Muhtemelen güven konusunda ve çekiliş sonucu konusunda sıkıntı yaşamışsınızdır. Aslında yapmanız gereken basit. Kazananların ismini açıklayacaksınız ve size ulaşmasını söyleyeceksiniz. Ulaşacaklar. Kazanamayanlardan ise boş konuşanlar kesin olur. Güvenmiyorlarsa çekilişinize katılmayacaklar, bu kadar basit :) Maalesef bu tip sorunlar oluyor.

Aynen öyle oldu, hele bazı kazanamayanlar gruplaşıp spamlere başlayınca insan sinirden kuduruyor, sağa sola her buldukları yere yalan, inanmayın, dolandırıldık gibi yorum atıyorlar. Özellikle ev hanımları çok tehlikeli.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al