4411 adlı üyeden alıntı

İşletim sistemlerine bağlı olarak değişiyor bunlar.Benim kullandığım cihazda xp'de rootlanmıyor mesela.Root Checker programı ile root olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.Ama Superuser veya SuperSU yoksa büyük ihtimal root olmamış demektir.Buyrun Root Checker

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=tr

sorry! this device does not have proper root acess. Olmamış, galiba. Yedekleme ekranı geldi, sonra kapandı açıldı. Programda da rootlandı yazıyordu. Yarın xp üzerinde tekrar bakarim. win 7 64bite sony programı kurulu ama driveri göstermiyor. Usb kablosunu takdiğimda sony android diye driverde görünüb 3saniye sonra kayboluyor.

ayrıca *#*#7378423#*#* lada baktim root oluna bilir yaziyor.

Ek Olarak:

durancan adlı üyeden alıntı

hocam illumination diye bir eklenti var markette onu indirip aktif edin alttaki ışıklar için.
batarya olayına gelirsek "switch memory booster " diye bir uygulama var satın alın bu uygulama belirlenen zaman dilimlerinde rami sıfırlıyor. Yani arkaplanda çalışan uygulamaları kapatıyor otomatik.(bende 10dk da bir yapıyor mesela ). Ve en önemlisi ise ayarlar/uygulamalar/çalışan uygulamalar kısmına gelin sistem uygulamaları hariç hepsine tıklayıp "durmaya zorla " deyin aynı yerde ön belleğe alınmış uygulamalarıda görürsünüz yada alttaki orta tuşa basılı tutun orda da çıkar.

ayrıca bu kadarla bitmiyor akıllı telefon kullanıyorsanız ya hız yada görsellik olarak seçmek zorundasınız ,canlı duvar kağıtları , launcher ler filan hep batarya düşmanıdır. ve son olarak en az 1400MA batarya öneririm. :)

Teşekkür ederim hocam. Buda bana ders olsun :) bundan sonra alırken ilk olarak batarya gücüne bakacağım. ikinci günü aldığımın ama doğru şekilde kullanmadim bile. şarj olayı sinir bozucu