Kreasyon adlı üyeden alıntı

@Behlül hocam size bir sorum olacaktı;

Örneğin OyunKolu'nu ele alalım, kaç yıldır yayın yaptığını bilmiyorum ama domain yaşı 5 yıl civarı.

Şimdi mesela bu OyunKolu ne yapılırda geçilebilinir, yani adamların link almadığı blog vs. yok onları saymıyorum bile, sadece meraktan soruyorum. Linkleri vs. onları geçtim domain yaşı bile yeterlidir bence.
Sizce böyle büyük sitelerin kısa vadede demiyelimde 1 yıl gibi sürelerde geçilme ihtimali varmıdır ? Yani bu bir gerçektirki aramalarda herkes ilk sıraya mutlak girer, hele birde bu tarz sitelere girenlerim %95'i çocuk ilk sıraya tıklıyorlardır.

Oyunkolu'nun daha iyi yerlere geleceğinden şüphem yok :) Gerçekten kaliteli bir ekip var arkasında. Eski çalıştığım şirket diye demiyorum gerçekten iyi bir ekiptir, CNT.

Yol almış, otoriter olarak adlandırılan siteleri geçebilmek mümkün. Ancak bu emek, zaman ve bütçe üçgenine ne kadar önem verdiğinize bağlı. Uzun süredir açık ve pozisyonları iyi olan siteleri geçmek için size 1 yıl gibi kısa bir süre veriyorlarsa kesinlikle güvenmeyin. Bu tamamen sektör, rekabet ve çalışma yapıcak ekiple ilgili bir durum. Sadece sabırlı olmak, düzenli çalışmak ve bütçe konusunda sıkıntılı olmamak yeterli olacaktır.

Sadece çocuklara yönelik arama sonuçlarında değil, her aramada en büyük pastayı ilk sıra yer. Bu yüzden oyunlar1'in yokluğunda birçok kişinin kazancı önemli miktarda artacak.