Artık google eskisi gibi binlerce backlink &hacklink alan siteleri 1 sırada yada 1 sayfada tutmuyor örneğin ben 2 hafta önce açtığım bir bloğum da seo uzmanı se danışmanı kelimelerinde çalışma yaptım şimdi bu iki kelimede 1-2 sayfada
ve benim rakiplerim onlarca hacklink bilmem pr 9-8-7-6-5-4 link kasmış ben ise sadece 4-5 tane pr 2-3- link verdim birde deneme yanlılma yöntemini kullanarak tabiki açıklamıyacağım başka bir yöntem ile gayet başarılı sonuçlar elde ettim sonuç olarak sitem hedef kelimelerde 1 sayfada
not seo işi ile oğraşmıyorum kendi sitelerim hariç ve sadece bir **************ya kızarak seo bloğu açtım hemde bu **************nın elinde onlarca pr -8-7-6-5 link olmasına rağmen benim sitem **************nın sitesini geride bıraktı ve benim bloğum 2 haftada inanlmaz bir şekilde 1 sayfa ilk 5 girdi inanıyorumki sadece seo kelimesinde bile çalışma yapsaydım oda şimdi birinci sayfada olurdu bence en iyi seo uzmanı aylarca deneme yanılma yöntemlerini kullananlardır
son olarak geçmiş olsun umarım en kısa zamanda siteleriniz eski yerine gelir birde artık eskisi gibi elinde onlarca site olupta bir birine link verdirten tasarım şirketleri yada tasarım işi ile oğraşanlara google acaip bir darbe vurdu diyebilirim