ilk deneyiminizin alış veriş sitesiyle olmasından kaynaklanıyor yaşadığınız sıkıntılar. Kişisel blog ve küçük sektörlerde deneyim edinip öyle atılsaydınız keşke ticarete ama potansiyelinizin olduğuna inanıyorsanız. Elimden geldiğince nasihat edeyim.
#.Net domain geç indexlenir ve alışveriş sitesinde müşterilerde pekte güven bırakmaz yani kalıcı bir firma hissiyatı uyandırmaz.
#SandBox sonuçta yasadışı bir durum yok biraz abartı var yeni bir web sitesinde bu denli index artışında sonuç normal kurtulmak ise kafanıza takmayın moral bozmak yok ilk sitesi alış veriş sitesi olan ve bundan kazanç elde edebilen biri googleye kafa tutar :)
# daha doğal yada daha ilgi çekici metalarla değilde eklediğiniz görsel ve özgün yazılarla ziyaretcilerin faydasına bir web sitesi oluşturun bence yakında kurtulursunuz filtreden...
#.Net domain geç indexlenir ve alışveriş sitesinde müşterilerde pekte güven bırakmaz yani kalıcı bir firma hissiyatı uyandırmaz.
#SandBox sonuçta yasadışı bir durum yok biraz abartı var yeni bir web sitesinde bu denli index artışında sonuç normal kurtulmak ise kafanıza takmayın moral bozmak yok ilk sitesi alış veriş sitesi olan ve bundan kazanç elde edebilen biri googleye kafa tutar :)
# daha doğal yada daha ilgi çekici metalarla değilde eklediğiniz görsel ve özgün yazılarla ziyaretcilerin faydasına bir web sitesi oluşturun bence yakında kurtulursunuz filtreden...
Teşekkür ediyorum özellikle motive etmeye çalıştığınız için. Özellikle aşırı derece kalite takıntım olduğundan her türlü ayrıntıya dikkat ediyorum. Sitem tasarım olarak sade ve şık (Ücretli tema aldım fakat üzerinde oynamalar yaptım). Her bir görseli elden geçiriyorum, contrast ve ışık ayarlarıyla daha albenili hale getirip kanının son damlasına kadar da kaliteden ödün vermeyecek şekilde optimize ediyorum. Satışlarım oyun üzerine olduğu için ekran görüntüleri için 720p uygun gördüm, trailer'ları ne yapıp edip HD buluyorum. Yazdığım her cümlede dilbilgisi kurallarına çok dikkat ediyorum. Şu anda dediğim gibi sitede çok fazla ürün var ve tek bir ürün için içerik hazırlamak ortalama 2 saatimi alıyor. Yavaş yavaş eklemelerimi yapacam ve laf olsun diye eklediğim ürünleri de deaktive edecem bir süre için. Gerçi daha çok laf olsun diye koyduklarım satıldı ehehe :D
Ben açıkçası yeniden değerlendirme isteğinin sonuç getireceğini zannetmiyorum. Fakat şu son düzenlemelerimle az da olsa kıpırdanma va ve sitem domain adı yazınca birinci sırada çıkıyor yine. Hala biraz umudum var. Olmazsa da reklam çalışmalarına ve sosyal medyaya ağırlık vermeye başlayacam. Hit aldıkça, hakkında yorumlar yapıldıkça google tarafından da bir gün değer göreceğine inanıyorum.