Değerli webmaster kardeşim, bahse konu bilgi eksikliğin konusunda nacizane bilgi paylaşımında bulunmak isterim. En nihayetinde SEO tecrübe işidir.. Imleme, blog tanıtım vb backlinklerden önce aşırıya kaçmadan yavaş yavaş footer backlinkler almaya çalışınız, backlink alacağınız siteler güncel siteler yani TRUSTRANK değerini her geçen gün artırma eğilimi içerisinde olan siteler olursa iyi olacaktır. imleme vb çalışmalar için aceleci davranmak yerine sabırlı olmanızda yarar görüyorum. imleme vb çalışmalar kısa vadede faydalı olan çalışmalar olduğu için sizin önce temeli sağlama almanız ve kalıcı footer backlinkler edinmeniz gerekmektedir. Bunu sağlamanın en iyi yolu ise sitenizden bağımsız bir ip adresinde barınan paravan web siteleri açmaktır. Buraya dikkat ediniz paravan siteleri paravan bloglar ile karıştırmayınız.. Siteniz hedeflediğiniz anahtar kelimelerde ilk 50 sonuç arasında yer aldıktan sonra imleme, whois, blog tanıtım gibi hizmetler ile de sonuca 1 adım daha yaklaşmış olursunuz.
Bu benim edindiğim tecrübelerin özetidir. Her arkadaşımızın görüşlerine saygım vardır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Selamlar..