-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Hem öğrenimini gördüğüm hemde işini yaptığım bu mesleği biraz daha kurumsallaştırmak istiyorum. Bu yüzden bir isim seçtim ve kendime domain alacağım. Sizlere izninizle bu başlık altından sorular sormak istiyorum. Bunlardan birincisi açacağım siteyi orjinal olarak HTML yardımıyla mı kodlamalıyım ? Yoksa hazır bir WordPress tema bulup editlemeli miyim ? Çünkü Wordpress tema yapmasını bilmiyorum. Aynı zamanda HTML'e admin paneli entegre etmem beni çok kasar. Sizin fikirleriniz nelerdir ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Bence acele etmemelisin CSS öğrenip wordpress temaları düzenleyerek wordpress i öğrenebilirsin sonra kendi temanı tasarlarsın bazı konularda da daha çok fikrin olur
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam wordpress her şekilde açık ara iyidir "bence" . Siz ona hangi temayı eklerseniz o şekle girer. Benim önerim wordpress kullanmanız. Bu arada html tema kodlayabilir ve daha sonra wordpress'e entegre edebilirsiniz bu sayede daha özgün ve güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Yapacağınız projeye göre değişir tabi ama, eğer kendiniz panel yapamıyorsanız yani html ile panel yapıldığını da ilk defa sizden duydum. Php veya daha üst programlama dili bilgisi gerekiyor bunların en iyi altelnatifi de wordpress'i öneriyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Programlama dili bilmiyorsan hazır sistem olarak wordpress ile başlarsan yavaş yavaş kendini geliştirebilirsin. Wordpress kullanırken bir yandan da php öğrenirsen kendi siteni yapabilirsin.
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acele etmelisin ve WordPress kullanmalısın.