24 saat içinde geri gelirse sizindir , dönmezse bırakın gitsin .

Benzer durumdaki sitelerin ortak özellikleri :

Link , Link , Link ve denemeye alınan süreçte tekrar link.

Anti seoya maruz kaldım , linklerimi kaldırdılar önce bende çözüm olarak link almanın peşine düştüm fakat her alınan bir geri atınca durumu farkettim. Google a bir mail çaktım ve ne kadar linkim varsa benimle alakası yok anti seoya maruz kalıyorum adını duymadığım sitelerden link gelip gelip siliniyor ben sizi seviyorum kardeş sayılırız beni yakmayın diye bir mail attım. Müdahale edebileceğimi onların da bilebileceği sitelerde gerekli davranışları sergiledim. Sonuç 0 kayıp + hit yükselişi .

Ek olarak : Tanıtım yazılarında bir kelime yazıp ona link vererek yapılan çalışmaların da sonuna gelebiliriz. Açık atılan linklerden daha iyi dönüş almaya başlandığını gözlemledim mantıklı olan da buydu . Başka bi forumda bir arkadaşın da söylediği gibi blogger ayşe tutup da anahtar kelimeleri boldlamaz renklendirmez italikleştirmez kelimeye link verip bi de üstüne rel="dofollow" eklemez. Bunun bir yüzdesi vardı elbet daha önceden de ama artık o oranı çok daha düşürdüler.

Seocu falan değilim zaten kimse de değil :D ama lanet olası rekabet adama bişeyler öğretiyor işte.

Ek Olarak: Ek Olarak : Eğer imzanızdaki güvenlik sitesi ise tam aksine linksizlikden de olabilir bu kadar temiz site olmamalı 17 link :S 2011 kayıtlı bir site .