-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6-7 gün önce speed.net.tr den reseler aldım. Araştırdığımda güzel yorumlar falan vardı. Şuan için bende memnun sayılırım. Hostingleri falan cidden hızlı. Kullanan varsa kendi düşüncesini söyleyebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben menmun değişim açıkçası.Neden derseniz kampanyalı resellerde aldım herşey sınırsız diye başlarda hiç bir problem yoktu sorunsuz birden cpu sorunları çıktı forumdada konular açmıştım zaten cpu sorunu ile sonradan düzelttiler ama şimdide cpanelde cpu göstermiyor ticket attım güvenlik önlemleri aldığımız için olabilir diye mesaj attılar.Süresi bittsin resellerin başka firmaya geçmeyi düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Açtığınız konu forum kurallarına aykırı. Ceza alabilirsiniz.
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bırakıp yine geçtim. Eğer destek taleplerine geç cevap vermelerini takmazsanız çok kullanışlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Arastirma Gelistirme
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
speed kullanali bir veya iki oldu sanirim o zamanlar SSD diskleri yoktu siteler yavasti, ama su an sanirim SSD donanima gectiler daha hizli alt yapi olmus
hocam birde 25% cpu limiti cok nadir bir nokta cunki bu sunuculardan bagli birsey yani 5% cpu limiti verenler var 100% verenler var 25% verenler var.. 5% verenlerin sunuculari daha guclendirilmis bir halde olmasi ile cpu limiti asimi cok zor olur ama normal bir donanimi olan sunucu 25% sipsak 503 Hatasini verir (: