mxyz adlı üyeden alıntı

Hocam sizin dediginiz gibi olmasi icin kisinin adsense yayincisi olmasi gerekmiyor mu ? Yani arkadas ve bende ayni durumdayim onay alamadigimiz icin boyle bir numaraya sahip degiliz. Bu yuzden arkadasin belirtmis oldugu linkten itiraz etme sansimiz olmuyor gibi

değerli kardeşim ben ilk başvurduğumda bekleme sürecine geçmişti ve sonrası onaylanmadı ve bende sitelerde sorun aramaya başladım kaç site eklediysem onaylamadılar yani ben başvuruyorum onlar reddediyor ama site dolu :)

başka site ekliyorum yine aynı yine yine yine ve yine artık sitelerim'in başvurma limiti doldu çünkü her bir sitede 1 hakkın var pardon hak yok sadece düzeneyip tekrar gönderebiliyorsunuz.

bende bir çok site olduğundan dolayı, diğer alternatif siteleri eklemye devam ediyordum.

en son işte en çok kullandığım ve 3 senelik forum sitemi ekledim + olarak ise bu esnada ihtiraz raporu göndermiştimç onlara içimden tüm geçenleri herşeyi ne varsa anlattım bu haksızlığın bende olmadığını anlattım gerçekten de, öyledi haklıydım da, ve en sonundada onayladılar .

sizin cevabınız yayincisi olmasi gerekmiyor mu ? cevap benim ilk hesabım bu haksızlıktan dolayı kapatılınca herşeyi sildim sonra tekrar hesap açtım eski hesap 'ıbıda onlara ileterek defalarca gönderdim ve en sonundada onayladılar değerli kardeşim. ben yeni hesap açarak hallettim. eski hesap çünkü silmiştim.
bu sebeple benden size verecek bilgi bu kadar olabilir. bende sizler gibi mağdur durumdaydım ancak işte dediğim gibi benim içinde bir süpriz oldu bu

dikkat edeceğiniz bir tek şey olsun , sadece size değil herkes bilir ama yine hatırlatalım kendi reklamlarınıza tıklamayınız ve eklediğini site hiti normal bir site olsun ben hiti düşük sitelerde denemiştim boş sitelerlede olmamıştı. inş kardeşim amacına ulaşırsın keşke benim size yapabileceğim bir imkan olsaydı ama siz yinede bu forumda yine bir araştırma yapın Google adsende yardımlaşma forumlarından da, yardım isteyin iyi forumlar