ENM
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yakın zamanda fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Daha çok dış ortam da kullanmak üzere.. Tavsiye edebileceğiniz makine var mı acaba ?
1000 TL civarında düşünüyorum. Nereden alınabilir bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler... :)
ekremmentesoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben zamanında 750 tl verip bir foto makinesi aldım ve fotoğrafların büyüsüne kapılıp daha iyisini almak istedim ve gittim 3.500 liralık bir fotoğraf makinesi aldım. + eski aldığım fotoğraf makinesi 4250tl ye mal oldu ben sizin yerinizde olsa 1 ay almam 2 ay almam biraz beklerim butcemi 300 400 500 ne kadarsa arttırmaya çalışırım istanbuldaysanız gidin sirkeci hayyam pasajına orada marka garantisi değil ama dükkan garantisi ile alabilirsiniz nakit benim aldığım dönemlerde hemen hemen her yerde 7500 tl civarındaydı canon 7d fiyati oradan ben 2800tl ye almıstım 0 cihazı dükkan garantili olarak
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sekment farkı var 4 rakamlıların en kalitelisi 3 rakamlıların kalitesini geçemezler 3ler 2 yi vs mesela en kral salliorum 1000 gibi 4 rakamli bir makina hiç bir zaman 100 rakamlı bir makinadan üstün olamaz onun için dedim en azından 1000tl e kadar çıkmışken az biraz daha eklersen en azından senide uzun yıllar idare edecek bir makinaya kavuşmuş olursun. çünkü bende senin gibi aldım sonradan keşke dedim gerçi hoş ne kadar ve nasıl kullanacağınla da alakalı.