-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
ilk önce çok iyi bildiğiniz gerçek anlamda sanal ortamda en iyisini aktaracak gibi hisseder ve yaşayarak yazarsanız ilk adımı sağlam atmış olursunuz ancak google de olan bir çok konuyu kendi fikirleri ile yazmak özgünlük değil benim düşünceme göre sadece benzersiz benzer makaleler gibidir. benzersiz olması sadece harfler rakamlar ve anlatım farklı olduğundan benzer olması içerik olarak değil sadece aranılan sonuca ulaştırdığından aynı hikayenin değişik versiyonlarıdır. Ben tek bir yazı yazdım sitem için ama amacım hit yada rank sağlamak değildi bi nebze olsun faydalı olmak acısından google de hiç bir yerde yoktu ve o kadar aranılan bir kelime olduğunu da hiç bilmiyordum taki tek bir konudan günde 4k 5k hit getirene kadar sonrasında yazımın kopyalanma sonucunda google ne hikmetse beni kopyacı durumuna düşürdü gerileme oldu hit günde 1k 2k ye düştü tek konudan şu sıralar google hakkını vermeye çalısyor sanırım. demek istediğim bir çok webmaster bu konudan iyi hit geldiğini bende görünce herkes takır takır yazmaya başladı ama gerçek anlamda yaşanmışlık veya konudaki hakimiyetleri çok zayıf olarak oradan buradan gördükleri yada aslında sadece yazmak için rank hit sağlamak amaçlı yazıldığı apaçık ortadır. kusura bakmayın ben konudan konuya atlarım sürekli anlatmak istediklerimi anlamakda insan zorluk çeker karışık anlatmım vardır bu yönden dolayı anlayışınızı rica ediyorum.. özgünlük google de olmayan şeydir. eşi benzeri yok denilen olaylar vardır ya o hesap tabiki eşi benzeri olmayan tek Allah'dır mecazi olarak algılayın. örnek olarak atom bombasının işlevini bilmek yada anlatmak değil önemli olan icat etmekdir..
1 kişi bu mesajı beğendi.