-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
oda bir şeymi :) belediyede telefonlara bakmak için bile kpss ye girmek gereken bu ülkede ilk okul mezunu millet vekilleri var.
3 kişi bu mesajı beğendi.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar "Sayın Bakan, kızı dilenci sandı ve para vermiş" diyorsunuz. Peki;
1-) kızın giyimine az da olsa dikkat ettiniz mi?
Ben hayatımda bu kadar iyi giyinen dilenci ne gördüm, ne duydum.
2-) Sosyal devlet anlayışına sahip bir devlette dilencilere şahsen (vatandaş olarak) para vermek yararlı mıdır, zararlı mıdır?
Sosyal düşünceye vakıf olmayandan, sosyal devlet anlayışı göstermesi zaten beklenemez.
Bu yardımlar en sağlıklı ve kontrollü olarak devlet eliyle yapılabilir.
3-) Yardıma muhtaç insanlara karşı medyada yıllardır bu gibi durumlar ile karşılaşında bize kişisel olarak ne yapmamız gerekildiği öğretildi?
"Sokakta gördüğünüz muhtaç kişilere para vermeyin. İhtiyaç sahibi kişi, giyim veya gıda yardımı kabul ediyorsa gönlünüzden geçtiği gibi paylaşın." denildi. Para devreye girince iyi duygular suistimal edilebiliyor. İnsanları kötü amaçla kullanabiliyorlar.
Toplulumuzdaki "sokak çocuğu" kavramındaki yanlış anlaşılmadan da oldukça rahatsız oluyorum. Sokak çocuklarını ve dilencileri sokaklar doğurmuyor. Onlar da bizim gibi insan. Bu duruma düşmelerine kader ve rastlantı etken oluyor.
Forumdaki okumayı seven arkadaşlarımız, zaten bu öğretilere sahiptir diye düşünüyorum. Konuyu uzattığım için kusura bakmayın.
Saygı ve sevgilerimle,
1 kişi bu mesajı beğendi.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz Türk'ler in kanında var sanırsam lafın sonunu dinlemeden yada filmin sonunu izlemeden hemen art niyetli,kötü düşünüyoruz.
Bakan ilk başta kızı dilenci sanmış kızın sözlerini aklınıza getirin "Bakanım ilaçlarımı alamıyorum" siz bu durumda ne yapardınız acaba?
Bu olayın olması gündeme taşınması bence de güzel oldu
Sağlık Bakanlığı bu olay ile birlikte kanser ilaçları ile ilgili sıkıntılardan haberdar oldu.
Hepsini Özetlersek
[QUOTE=Erhan Sarıhan] Herşey ortada daha Türkiye'ye paraya kıyıp da devlet ilaç getirtmiyordu.[/QUOTE]
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Seo İşlemleri
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
ulusoy'a katılıyorum. kimi ülkeler var bakanlar insanına robot muamelesi yapıyor. kız bakana derdini tam olarak anlatamadı, param yok ilaçlarımı getiremiyorum diyince bakanda çıkarmış 2000 tl vermiş, cumaya yetişmeye çalışırken dinleyemedi demekki. Çıkışta kendiside ne olduğunu şaşırdı afalladı.
Çoğu arkadaş cumaya gitmediği için şimdi bilmezler yetişme telaşını, kız kardeşimiz cuma sonrası önünü kesseydi bakanın belkide bunlar yaşanmazdı.
Ayrıca bu kız yolda sizin karşınıza çıkıp bu konuşmayı yapsaydı bu yorumları yazanlar ne tepki verirlerdi çok merak ediyorum.
Bir şey söyleyeyim : Arkanıza bile bakmazdınız arkadaşlar eğri oturalım doğru konuşalım.
Ek Olarak: yanlış anlaşılmayayım, bakanı koruduğumdan değil, bu kızı yolda görsek çoğumuz arkamıza bakmayız. adam hiç olmazsa bizim yapmadığımızı yapmış kaale almış....
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Empati kurunca kötü oldum bir an. Bir düşünsenize kızınız, oğlunuz, anneniz gözlerinizin önünde gün geçtikçe eriyor ve karşınıza çıkan bu ülkenin bakanı avucunuza para sıkıştırıveriyor. Düşünsenize o an o kızın yerinde kardeşinizin ya da annenizin olduğunu ve yaşadığı çaresizliği utancı...
Allah kimseyi düşürmesin. İnsanlığımdan utandım
Ne ekersen onu biçersin
OmERgin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kız biraz medyaya oynuyor gibi. Hadi o an için Bakan bir yanlış yaptı ama her gün kızın yeni bir açıklamasını okuyoruz, izliyoruz. İhtiyaçları karşılanmasına rağmen. Nedir bu kadar kızgınlığın nedeni acaba?
Bakan kadar kız hatalı. Derdini ayak üstü anlatmayı seçti ama açıkça konuşamadı.