Senin atladığın kısım şu ; marka tescili domain üzerinden yapılmaz. Domanin olmasada marka tescilin olabilir. Marka tescilin varsa firma olmana gerek yok. Sen bugün yiyorsa gittigidiyor.org diye bir site açıp gittigidiyor adına satış yapamaya çalış.
Anında alırlar domaini elinden. Ben bu işin içinde dğilim senin gibi ama yinede akıl var mantık var.
Sonra gelelim fiyatlara. Ben verdiğim fiyatlar tam değil 200 civarı diyorum sen 100-300 civarında diyosun :S. Güzel kardeşim bu adam TPE'den kendi dosya takibi yapmayacak. Aracı bir firma yapacak bu adamın dosya takibini. Senin verdiğin fiyatlar TPE'nin aldığı ücretler peki isimtescil bu adamdan hiç mi para almayacak ?
Ek Olarak:
hocam sadece .com.tr istemiyorum ki ben illada almak zorunda değilim ben .net alacağım domaini .com.tr olayı farklı olması lazım ticaret belgesi filan ben sahıl olarak marka tescili yapmaktan bahsediyorum yani murat ismi bana tescilli olacak bundan bahsediyorum domain olarak istediğimi alırım
hocam marka tescili belgeniz varsa ticaret sicil belgesine gerek yok .com.tr'de bkz. nic.tr istenen belgeler