Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mutlaka bu işin temelini öğrenmelisin kitaplardan veya eğitim setlerinden. temelini kavradıktan sonra (ki bahsettiğim temel veritabanını kullanabilme, veri işleme olaylarına kadar gider) yapmak istediğin şeylerin mantığını, nasıl çalıştığını youtube üzerinden kolayca öğrenebilirsin.
atıyorum: veritabanına hakim olabiliyorsun, çerezleri yönetebiliyorsun ve admin paneli yapmak istiyorsun. fakat admin panelini yaparken nasıl bir yol izlemek gerektiğini mi bilmiyorsun ? youtube üzerinde "how to make php admin panel" gibi aramalar yapman yararına olur her zaman. böylece yapmak istediğin işin mantığını videolarla kavramış olursun.
başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
oktayy.net - kişisel blogum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tesadüfen gördüm konuyu tavsiye eden arkadaşa teşekkür ederim
zaten kendisini tanıyorum php sitelerinden :)
ayrıca bu horlama videosu kaçıncı video? bi kontrol edeyim :) gerekirse düzenleyeyim :)
bitcoin şans oyunları scripti - btclottobet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
vidobu'ya da bak bir istersen oranın eğitim setleri çok güzel :)
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
fatihcan adlı üyeden alıntı
Hocam yorumumda belirttim 39. Parça dedim ama 1.yi saymamıştım onda video olmadığı için parça 40 yani "40 - Fonksiyonlar Fonksiyon Oluşturma Ve Parametre Atama" hocam düzenlemeye gerek yok çok orjinal böyle arkadaşınız fonksiyonlara kadar dayana bilmiş :) Neyse eğitim düzel hocam hepsini izledim ve defterime not aldım ve bir site hazırladım yarışmaya katıldım hadi hayırlısı kazanırsam sizin eğitim setine borçluyum ;)
Orası ücetli ancak :)
evet ama verilen ücrete değiyor normal eğitim seti almaya kalksanız çok pahalı eğer orada işinize yarayacak eğitim setleri var ise ekonomik durumda mümkün ise alınız derim.
Vidyo indirme falan yapılabiliyor. { PCNet dergisinin 1 aylık vidobu üyeliği hediye kampanyasından yararlanmıştım anlatımlar çok kaliteli. }
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
YMG
I ♥ Drupal
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci