Arkadaşlar bu hafta bizim vize haftamız bende kafa dağıtmak için bir tasarıma başladım. Ama tabi ki kendi çapımda. :) Çok gelişmiş bir şey yapamadım biliyorum. Eksikliklerim var 3 Sayfa olarak şimdilik hazırladım. Aşağıdaki 3 Sayfa Ek Olarak da Foto Galeri Kategori Şablonu, Video Galeri Kategori Şablonu, Fotoğraf Galeri Sayfası ve Video Galeri Sayfası'da yapacağım. Şimdilik yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum. Tasarımı dağıtmayacağım fakat eğer birisi çıkar ben bunu css döküp Wordpress entegre ederim derse o arkadaşa yollayacağım. :)

Önerileriniz ve güzel yorumlarınızı bekliyorum. Aşırı eleştirel yorumlar report edilecektir. Yani "berbat, bir işe yaramaz, buna tasarım mı diyorsun" vb.

Not: Haberlere ve resimlere itimat etmeyiniz :)
Not 2: Eğer satın almak isteyen birisi olursa bana Pm atsın :) Gerçi olacağını sanmıyorum.
Not 3: 3 Günde bu kadar oluyor. Ücretli PSD bir tasarım yaptırmak isterseniz icabına bakabilirim :)
Not 4: Temayı yaparken spor sitelerinden ve spor tasarımlarından esinlenilmiştir. Hiçbirisi birebir aynı değildir.

Anasayfa

İçerik

Kategori

Açılır Menü