Celko
Facebook Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
iOS Developer & ASO Expert
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anasayfada boşluklar çok fazla hocam daha düzenli bir hale getirebilirsin orayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alexa sıralamasında sanki bir uyumsuzluk var.Tr ile dünya sıralaması hiç paralel gözükmüyor.
Backlink çalışması yapmışsınız ama içlerinde (baktığım kadarı ile) dizi-film sitesi ve edu-gov link göremedim.Blogroll kısmındaki ereksiyon bağlantısı bazı ziyaretçileri kaçırabilir.Videoları kendi sitenizde izletmeniz daha faydalı sonuçlar doğuracaktır.Linkle ziyaretçileri başka sitelere göndermek bu anlamda çok faydalı olmayabilir.
Dizi-film sektörü zor bir sektör,genelde ilk sıralardaki siteler kendi uploadlarını kendi yapıyor.Botle veya embedle dizileri çeken sitelerin çok fazla başarılı olduğunu ben görmedim pek.
Başarılar dilerim.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
sRht
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitede boşluk çok fazla gibi görünüyor hocam biraz daraltılırsa daha hoş görünceğine eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
OzKn07 adlı üyeden alıntı
kategorileri diyorsan ona bir ayarlama getireceğim :)
Öncelikle alexada uyumsuzluğun nedeni sitemi ingilizce tutmaya çalışmamdan kaynaklanıyor.Backlinkleri oyun sitelerinden alıyorum.Videoları kendi serverimde barındırmayı düşündüm ancak vps gerekiyor şuanki hosting de yeterli ama eminim cpu sorunu olucaktır.Blogroll kısmındaki ereksiyon bağlantısı nedir? onu bilmiyorum :(
Hocam yanlış siteye yazmışım,yanlışlıkla film-izleyin.org a yazılmış,moderatörler değerlendirmeyi silebilir.Galiba imzadaki siteyi yanlışlıkla sizi siteniz sandım.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.