Merhaba ben bugun kurdum weblebi temanızı güzel oldu günlerdir tema arıyordum.
Ben anlamıyorum fazla bu işlerden ilk önce bunu belirteyim anlamadığım ilk nokta sağ taraftaki reklam alanları 125x125 yazan yerlere tıklayınca not fount vs yazıyor ilk sayfada açıklamışsınız :
Reklam bannerlarının gideceği linki isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Örneğin: reklam sayfanız “http://sitenizinadi.com/reklam” şeklinde ise;

PHP- Kodu:
/iletisim
PHP- Kodu:
/reklam
şeklinde değiştirin.

yazmışsınız ama ben bunu anlamadım nerden neyi nasıl yapacağız kusura bakmayın yeniyim bu konularda şuan bana bu çok karmaşık geliyor siteyi yeni kurdum bir iletişim bölümü veya reklam bölümü vs yok benim anlayabileceğim bir dilde kısaca özetlermisiniz nasıl ayarlarım

birde internet explorer 8 den girdiğimde tema düzgün fakat konulara devamını oku dedıgımde konu sayfada açılıyor fakat en sola yapışıyor sola kayıyor yani bunu nasıl düzeltebilirim

birde feedburner olayı bir kayıt yapmamız gerekiyor sanırım giriyorum siteye site adımızı yazmamızı istiyor yazıyorum fakat kabul etmiyor başka bir dizine kurulu olabilir siteniz diyor siteadı.com/frm vs gibi ama ben tam nerede kurulu olduğunu bulamadım :( siteadını yazıncada kabul etmiyor.

kusura bakmayın tek başıma yapmaya çalışıyorum anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim.

bu gecelik bu kadar :D