Nere gitsem ne yapsam hep aynı muhabbet mehmet birşey buluyor ahmet onu özet cıkarıyor yayınlar bizim mahmutta ikisini birleştirip sapla samanı karısıtıp size birşey sunuyor.Bizde iyi yapalım derken sacmalıyoruz...
Şimdi yandex neye önem veriyor evet yandex kaliteye önem verdiğini söylüyor ama az sallamasyon bir muhabbet gibi geldi bana.Çünkü yandex iki şeye önem veriyor sıralamada en cok gözüme carpan.Biri domainle anahtar kelime eşleşmesine birde hite...
Bunu nasıl anladın derseniz acık ve net söykle söyleyim.
Örnek suna bakın : http://yandex.com.tr/yandsearch?text=%C5%9Feytan%C4%B1n%20%20en%20sevdi%C4%9Fi%20isimler&tld=com.tr&lr=11505
bende youtubeden sonra ikinci sıradayım.Çünkü facebooktan en cok bu konuya hit cektik.Nedense sevgili google de alt sayfaalrımdan bu konuya yer vermiş.
Örnek
Peki bu durumda nasıl birşey yaparsak bize avantaj olabilir diye düşünebilşiriz.Ben söyle birşey yapacagım eger olumlu giderse sizlerle yine paylasırız anahtar kelimelerimle ilgili bir konu acıp basacam hiti.Organik hit tabiki facebook v.s.Ondan sonra aramalarda iyi yerlere geleceğime inanıyorum.Neden cünkü sag tarafta google +1 var muhakkak üc bes kişi tıklar.Aynı sekilde facebook begen düğmesi biri begense hprofil profil dolascak linkimiz.Yani bu sizlere yandexte benim deneyimim olan bir konu yüzde yüz etkilidir diyemem gördüm anladım paylastım.
Selam ve dua ile...