Ben işte buna bazen kızıyorum yanlıs anlmaayın beni.Şimdi ben kullanıcı olmasadam dısardan arayıs icerisinde bir eleman olsam ve baksam bu konuya güzel eklentiler paylasılmıs bir secim yapmak zorundayım cüğnkü ekleni dediğin sey iş koolaylastırma işlemidir,o yüzden birini kullanıp işimi kolaylastırmam lazım ve seoya ayrıca kodlara dair cok bilgim olmadıgı icinde mecbur bir eklenti sart.Eee biri diyor all in seo hadi bakalım all in seo beni goolglede snippet olarak gösterebilcek mi ?
Veyahutta diğerleri gibi mesela ben de kkendim seo ultimate kullanıyıorum nnapoayım simdi hergün 404 kontrolü icin google wt.sa mı giriyim ? Yada sitem goolglede videolu cıksın diye tonca koodmu ekleyim ? Yani acılımı daha cok olan örnekler verebilirim.O yüzden bazen yorum yaparken yaaa hepsi bos ya bence en iyis bu gersi fıss demek mantık hatasıdır.Ben all in seo kullanıyorum deneyimlewrime göre bu eklenti su su işlerimi kolaylastırdı demeniz okuyucuyada bir yarardır.Uuzn uzun yazıyorum cünkü gercekten yazmak kolay işte bende kalkıp derim ki elli kere paylasıldı bu eklentilelr yine mi ya derim paylkasan arkadasın moral sıfıra iner belki ilerde güzel bir tüyo ögrenirse bizimle paylasmayada bilir.
Umarım uzun yazmamdaki ve yazımdaki manayı dile getirebilmişimdir.Bazen konulara verdiğimiz cevaplara kkendimize verilmiş hissedercesine veririseniz hem paylasımcı arkadasların cogalmasına hem de kimsenin kırılmamasına vesile olmus olursunuz.Vesselam.